Ebru Akel kimdir? Ebru Akel evli mi, kaç çocuğu var? Bu Sabah sunucusu Ebru Akel hakkında bilgiler

Ebru Akel kimdir? Ebru Akel evli mi, kaç çocuğu var? Bu Sabah sunucusu Ebru Akel hakkında bilgiler

Bu Sabah programında sunucu olan Ebru Akel merak edilmeye devam ediyor. Yeni sezon ile izleyici karşısına çıkan Bu Sabah programı Murat Güloğlu ve Ebru Akel’in sunumu ile gerçekleşiyor. Bu Sabah programının sunucusu Ebru Akel'in kim olduğu merak ediliyor. İşte Ebru Akel hakkında merak edilenler…

Bu Sabah programında Sunuculuk yapan Ebru Akel Show TV ekranlarında izleyici karşısına geçmektedir. 1 Ağustos Pazartesi günü yayın hayatına başlayan Bu Sabah programı sunucuları dikkat çekiyor. Yeni sezonda ekrana gelen programda sunuculuk yapan Ebru Akel'in kim olduğu araştırılıyor. İşte Ebru Akel hakkında merak edilenler…

Ebru Akel kimdir?

1976 yılının Mart ayında İzmir'de dünyaya gelen Ebru Akel 1 Mart doğumludur. Televizyon sunucusu ve oyuncu olan Ebru Akel, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde mezun olmuştur. Belini sakatladı için dansçılık kariyerine son veren ve sunuculuk yapmaya başlayan Akel, ilk kez 1997 yılında ‘’Motor Life’’ programı ile kamera karşısına geçti. 1998-2000 yılları arasında ‘’Kara Melek ‘’ dizisinde rol alan Ebru Akel daha sonra ‘’Hepsi Gerçek’’, ‘’Best Model of the World’’ gibi programların sunuculuğunu yaptı. 2003 yılında ise ilk kez ekrana gelen evlilik programlarında sunucu olarak yer alan Ebru Akel, Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz ve Gelinim Olur musun? adlı programlarda sunuculuk yaptı. 2005 yılına geldiğimizde ise Size Anne Diyebilir miyim? programında sunucu olarak yer alan Ebru Akel, 8,5 saat boyunca canlı yayın yaparak bir rekora imza attı. 2010/2011 yılları arasında ise televizyonda yayınlanan ‘’Küçük Sırlar’’ dizisinde rol aldı.

Ebru Akel kimdir

Ebru Akel evli mi?

İş adamı Özer Sancak ile 2012 yılında nikah masasına oturan Ebru Akel, 2020 yılında evliliğini sonlandırdı. Şimdilerde ise Bu Sabah programında sunucu olarak görev yapan Ebru Akel’in Eren Sancak adında bir kızı bulunmaktadır.

26 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan Bu Sabah programında sunuculuk yapan Ebru Akel, Show TV ekranlarında yer almaya devam ediyor. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN