Deniz Satar kimdir, kaç yaşında? Aspor Yaşasın Haftasonu sunucusu Deniz Satar hakkında bilgiler

Deniz Satar kimdir, kaç yaşında? Aspor Yaşasın Haftasonu sunucusu Deniz Satar hakkında bilgiler

A Spor Yaşasın Haftasonu sunucusu Deniz Satar güzel sunumu ile dikkat çekerken birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Deniz Satar kimdir? Deniz Satar kaç yaşında? Deniz Satar hangi bölüm mezunu dur? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

A Spor Yaşasın Haftasonu sunucusu Deniz Satar birçok kişinin dikkatini çekmektedir. Güzel spiker hem güzelliği ile hem de sunumu ile tüm gözleri üzerinde topluyor. Peki, Deniz Satar kimdir? Deniz Satar kaç yaşında? Deniz Satar hangi bölüm mezunu dur? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

DENİZ SATAR KİMDİR?

1987 doğumlu olan Deniz Satar, İzmir'de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan güzel spiker Konya Selçuk Üniversitesi mezunudur. 2012 yılında İletişim Fakültesi gazetecilik bölümünden mezun olan Deniz Satar, birçok programda yer aldı.

Lise eğitimini tamamlamasının ardından İzmir’de yer alan Kordon TV'de canlı müzik programı sunuculuğu yaptı. Üniversite eğitimi sırasında Konya'da Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi olan ve yerel yayın Üntv’de canlı haber programı hazırlayarak sunuculuğunu yaptı.

Deniz Satar kimdir

Bununla birlikte eğitim süreci boyunca kendini geliştirmek için çabalayan güzel spiker Konya ulusal televizyon kanalı Kon TV'de spor servisinde staj yaptı. Bununla birlikte Konya tenis ve dağcılık kulübü spor dergisi Konkort’ta köşe yazarı olarak karşımıza çıktı.

2008 yılında yaptığı staj döneminde TV8 haber merkezinde görev alırken bununla birlikte Digiturk içerik kreatif departmanlarında da staj eğitimine devam etti. 2010 yılında TRT Müzik ekranlarında yayınlanan Şenlik Ateşi adlı festival gezi programı için kamera karşısına geçti. Üniversite eğitiminin son senesinde yurtdışında 6 aylık bir dil eğitimi alan Deniz Satar, üniversiteden mezun olmasının ardından TRT spor kanalında ekranlara gelmeye başladı. 2012 yılında TRT spor kanalında hafta içi her sabah yayınlanan İlk Baskı adlı programın sunuculuğunu yaptığı. 2013 yılına geldiğimizde ise Fanatik Gazetesi’nde editör ve web TV spikeri olarak görev alan güzel spiker hafta sonları ise TRT Spor ekranlarında yayınlanan Spor Keyfi programını sundu. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN