Cemre Demirel kimdir, neden gündem oldu? Cemre Demirel ne dedi, ne yaptı? Cemre Demirel hakkında bilgiler

Cemre Demirel kimdir, neden gündem oldu? Cemre Demirel ne dedi, ne yaptı? Cemre Demirel hakkında bilgiler

Bir dönem blogspot üzerinden dikkat çekici konular hakkında anonim yazılar yazan Cemre Demirel kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan ve buradan izleyicilerine kanser olduğunu açıklayan Cemre Demirel, bu açıklamaları sonrası gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı ise, blogspot yazarının canlı yayını sonrası hakkındaki bilgileri öğrenmek adına sorgulama yapmaya başladı.

Mr. Sikkofield adıyla tanınan ve bir blogspot sahibi olan yazar Cemre Demirel kanser olduğunu açıkladı. Blogspot yazılarından hem uzun hemde dikkat çeken konulara yer veren ve bu sayede kemik bir okuyucu kitlesine sahip olan Demirel testis kanseri olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan ve takipçilerine kanser hastası olduğunu duyuran Cemre Demirel, bir süre sonra kemoterapi işlemlerine başlayacağını açıkladı.

Cemre Demirel kimdir

Cemre Demirel'in bu açıklamaları bir anda sosyal medyanın gündemine düşerken, çok sayıda kullanıcı Cemre Demirel hakkında bilgileri araştırmaya başladı. İşte, Mr. Sikkofield yani Cemre Demirel hakkı da tüm detaylı bilgiler..

Cemre Demirel kimdir?

Cemre Demirel, internet dünyasına Mr. Sikkofield adıyla katılmıştır. 1989 doğumlu Cemre Demirel, babası Ali Demirel'in ölümü sonrası amcası Ahmet Demirel ile büyümüş ve onunla arasında çok sıkı bir bağ kurmuştur.

Cemre Demirel kimdir

Ahmet Demirel'in kültür seviyesinin iyiliğinden Cemre Demirel çok fazla faydalanmış ve bunu bir süre sonra blog yazarlığına başlayarak herkese duyurmaya çalışmıştır. İlginç görüşleri ve fikirleri ile binlerce okuyucuya ulaşan Cemre Demirel, İlluminatı, HAARP ve Elon Musk gibi çok fazla ilgi çeken konular hakkında da yazılar yazmıştır.

Esas ününü kimliğini açıklamadan anonim olarak yürüttüğü michael sikkofield adıyla blogspotunda kazanan Cemre Demirel, yıllar boyu kendisini geliştirmiştir. Galatasaray Üniversitesi mezzunu olan Demirel'in kaleminin kuvvetli oluşu ona "Bir başka din tasavvuf" ve "Piyon: Gercekle başedemiyorsan, yalanlardan bir kule kur" adını verdiği kitapları da yazdırmıştır.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN