Kalbimin Sultanı konusu? Kalbimin Sultanı oyuncuları kimler? Kalbimin Sultanı ne zaman başlıyor?

Kalbimin Sultanı konusu? Kalbimin Sultanı oyuncuları kimler? Kalbimin Sultanı ne zaman başlıyor?

Star TV'nin yaz dizisi Kalbimin Sultanı ne zaman başlıyor?, Kalbimin Sultanı konusu?, Kalbimin Sultanı oyuncuları kimler? şimdiden merak ediliyor. Haberimizde Maya Productions International’ın Kalbimin Sultanı dizisi hakkında merak edilenleri bulabilirsiniz.

Star TV'nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı ne zaman başlayacak merak ediliyor.  Kalbimin Sultanı konusu? ve Kalbimin Sultanı oyuncuları kimler? soruylarının yanıtını ve detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kalbimin Sultanı konusu yine bir Osmanlı hükümdarı ve Rus bir kızın arasında geçen aşkkı anlatıyor. Kalbimin Sultanı oyuncuları arasında Türk isimler kadar yabancı oyuncularda dikkat çekiyor. Star TV'nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı hakkında merak edilenleri haberimizde derledik...

Star TV'nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı ne zaman başlayacak merak ediliyor. Kalbimin Sultanı başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı dizi konusu ilede bir hayli konuşulacak. Kalbimin Sultanı projesinde  Emel Çölgezen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz rol alıyor. Rusya’da birçok önemli projede yer almış olan Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey ve Sokolovsky Alexander gibi oyuncular da dizinin kadrosunda.

KALBİMİN SULTANI KONUSU

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşüyor. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal’ın kaleme aldığı Kalbimin Sultanı Yakında Star’da izleyiciyle buluşacak.

KALBİMİN SULTANI OYUNCULARI

18-05/31/ali-ersan-duru-kimdir.jpg

ALİ ERSİN DURU KİMDİR? 

Ali Ersan Duru 19 Eylül 1984 Ankara doğumludur. 31 yaşında olan oyuncu Ali Ersan Duru Başak burcudur. 18 yaşındayken oyuncu olmaya karar veren Ali Ersan Duru Osmangazi Üniversitesi Maliye bölümünden mezun olmuş aynı dönem içerisinde ise amatör tiyatro hayatına okul yıllarında başlamıştır. Öncelikle Osmangazi Üniversitesi tiyatro topluluğu ile çalışmaya başlayan Ali Ersan Duru 2008 yılında Diyalog Sanat oyunculuk merkezinden oyunculuk eğitimi almıştır. Ardından Şahika Tekand Studio oyuncularına da dahil olan oyuncu; 3 yıllık bir tiyatro eğitimi alarak kamera karşısında oyunculuğa başlamış ve workshoplarda yer almıştır.

Ali Ersan Duru'nun yer aldığı diziler şunlardır; Lale Devri, Başrolde Aşk, Hayat Devam Ediyor, Bugünün Saraylısı, Yağmurdan Kaçarken, Gönül İşleri, Aşk Zamanı ve son olarak da Şahane Damat.

18-05/31/aleksandra-nikiforova-kimdir.jpg

ALEKSANDRA NİKİFOROVA KİMDİR? 

Güzel oyuncu Alexandra Nikiforova 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Rus güzel ilk oyunculuk deneyiminide bir rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po raneniju isimli proje ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol almıştır.

Ülkemizde ise ilk defa Star Tv ekranlarında yayınlanan Kalbimin Sultanı isimli dizide rol alan Alexandra Nikiforova dizide Anna karakterini canlandırmıştır.

18-05/31/emel-colgecen-kimdir.jpg

EMEL ÇÖLGEÇEN KİMDİR? 

İlk-orta-lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Okul yıllarında ilgi alanı dans üzerine olan sanatçı, lise eğitimden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesini kazandı. İkinci yılında fakülteden ayrılarak hayatının geri kalanına yön verecek olan Akademi İstanbul Tiyatro Bölümüne kayıt oldu. Çok iyi derecede İngilizce konuşabilen sanatçı Aliye dizisindeki Meriç rolüyle tanındı ve büyük çıkışını Poyraz Karayel dizisinde Avukat Sema rolüyle yaptı.

 OYNADIĞI FİLMLER

2009 Ezber (Kısa Film)

2009 Tuzak

2008 Tramvay Serpil

2006 Sahne Demet

2001 Istanbul New York Yasemin

OYNADIĞI DİZİLER

2016 Kırlangıç Fırtınası, Ülfet

2015 Poyraz Karayel Sema Kanal D

2014 Böyle Bitmesin Serpil Trt

2012 Sultan Kanal D

2012 Geniş Aile Nilüfer Kanal D

2011 Arka Sokaklar Seyran Kanal D

2009 Kapadokya Düşleri Nihal Trt

2008 Cennetin Çocukları Pelin Atv

2007 Zeliha’nın Gözleri Zeliha Star Tv

2007 Kara Duvak Berfin Show Tv

2006 Sağır Oda Azra Kanal D

2004 Aliye Meriç Atv

1994 Gülşen Abi Emel Trt

18-05/31/tansel-ongel-kimdir.jpg

TANSEL ÖNGEL KİMDİR? 

Liseden mezun olunca Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda oyunuculuk üzerine eğitim aldı. Üniversiteden mezun olunca Devlet Tiyaroları’nda görev almaya başladı. Kamera karşısına ise ilk kez Kısmet isimli filmde canlandırdığı Kadir karakteri ile geçti. Tansel Öngel, 2007’de Özge Özder ile evlendi.  Evliliğine 2010’da son verdi.

2004’te Kısmet isimli dizide Kadir karakterini canlandırdı. Kısmet’i çok seven Kadir askerden dönünce sevdiği kadının zorla başka bir adamla evlendirildiğini duyar ve adamı öldürür. Kısmet karnında bebeğiyle İstabul’a kaçar, Kadir ise hapishaneye atılır. Yıllar sonra birbirlerini bulan Kadir ve Kısmet’in kavuşması sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Dizinin başrollerini Fadik Sevin Atasoy, Tansel Öngel ve Menderes Samancılar yer aldı. 2007’deElveda Derken isimli dizide Kerim karakterini canlandırdı. Hayatından her şey yolundayken yaşadığı bir baş dönmesiyle dünyası başına yıkılan Lale’nin ailesi için yaptığı fedakarlıkların anlatıldığı dizinin başrollerinde Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe ve Sinan Sümer yer aldı.

2010’da Kılıç Günü isimli dizide Kılıç Ali karakterini canlandırdı. Son 90 günlük ömrü kaldığını öğrenen Ali, kapanmamış hesapları kapatmak için intikam almaya başlar. Ali karşısına çıkan tüm kötülüklerle mücadele ederken macera başlar. İyiyle kötünün eşit olmayan mücadelesinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Tansel Öngel, Melike Güner, Ertan Saban, Ali Atay, Yurdaer Okur  ve Nur Erkul yer aldı.

Birbirlerinden çok farklı hayatları farklı coğrafyalarda yaşayan Buke ve Niyazi’nin tüm engellere rağmen bitmeyen aşkının anlatılıdığı Benim İçin Üzülme isimli dizide Tansel Öngel, Niyazi karakterini canlandırdı. Dizide aynı zamanda Fulya Zenginer, Öykü Çelik, Çağlar Ertuğrul, Ünal Silver gibi oyuncular yer aldı. 2015’te ise Yazın Öyküsü isimli dizide Mert karakterini canlandırdı. Dizi birbirlerinden habersiz yaşamlarına devam eden Umut ve Mert yıllar sonra kızlarının olduğunu öğrenir ve kızlarıyla tanışmak için mücadele verirler. Dizinin başrollerini Vildan Atasever, Tansel Öngel ve Ece Çeşmioğlu paylaştı.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2015 - Son Mektup (Sinema Filmi)
2012 - 2014 - Benim İçin Üzülme (Niyazi) (TV Dizisi)
2011 - Muhteşem Yüzyıl (Alvise Gritti) (TV Dizisi)
2011 - Dekupe (Serkan) (Kısa Film)
2010 - Kılıç Günü (Kılıç Ali) (TV Dizisi)
2010 - Geniş Aile (Cihangir) (TV Dizisi)
2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu? (Yalçın Gürcan) (TV Dizisi)
2007 - Elveda Derken (Kerim) (TV Dizisi)
2006 - Kaybolan Yıllar (Yoldaki Adam) (TV Dizisi)
2006 - Adak (Zeynel) (TV Dizisi)
2005 - Güz Yangını (Kerem) (TV Dizisi)
2004 - Kısmet (Kadir)(TV Filmi)
2004 - Uy Başuma Gelenler (Volkan) (TV Dizisi)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN