İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 98 gözaltı

İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 98 gözaltı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince FETÖ yapılanmasına yönelik İzmir merkezli 5 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda 73’ü kadın, toplam 98 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında, 20 kişinin de "Bylock" kullandığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Güzelbahçe İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan 4 aylık istihbarat çalışmaları sonucunda İzmir, Manisa, Antalya, Ankara ve Aydın olmak üzere 5 ilde sabaha karşı eş zamanlı operasyon yapıldı.

ASKER DOKTOR ESNAFLAR BULUNUYOR

İzmir merkezli yapılan operasyonlarda 98 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların arasında örgütün kriptolu haberleşme programını kullananların olduğu, örgüt adına para topladığı ve eleman temin edenlerin olduğu ortaya çıktı. Jandarma tarafından gözaltına alınan zanlılar arasında asker, öğretmen, doktor ve esnaf da bulunuyor.

İZMİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN