iOS 9 duvar kağıtları ortaya çıktı

iOS 9 duvar kağıtları ortaya çıktı

Apple'ın tanıttığı gelecek nesil mobil işletim sistemi iOS 9 için duvar kağıtları ortaya çıktı. Yüksek çözünürlüklü halini, iOS cihazınıza indirmeniz için gerekenler burada.

Apple, 8 Haziran 2015 tarihinde ABD’nin San Fransisko şehrinde düzenlenen WWDC 2015 etkinliğinin ilk gününde iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarının gelecek dönem işletim sistemi sürümünün ön tanıtımını gerçekleştirdi.

iOS 9 adıyla sahne alan mobil işletim sistemi sürümü, çok sayıda yenilik ve performans iyileştirmesi ile gelirken merak edilen konulardan biri de duvar kağıtları oldu…

Eylül ayında tanıtılacak iPhone 6s modelini satın alacak kimseleri önyüklü olarak karşılayacak duvar kağıtları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İlgili duvar kağıtları, ayrıca diğer iOS cihazlarda da kullanılabilecek. Ancak iOS 9 yayınlanmadan duvar kağıdı yayınlandı bile...

15-06/09/ios-9-logo-580x375.jpg

Buraya tıklayarak yüksek çözünürlüklü halini iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarınıza yükleyebileceğiniz hareketsiz duvar kağıdı, oldukça şık bir görünüm sunuyor.

Genellikle her yeni iOS sürümü, yeni duvar kağıtları ile geliyor. Hareketli ve hareketsiz olarak kullanıma sunulan Apple imzalı bu görsel arka planlar, her sene övgü toplamayı başarıyorlar.

Yüksek çözünürlüklü iOS 9 duvar kağıdını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN