Zeka oyunu: Bu 2 kibrit çöpü matematik bulmacasıyla zekanızı test edin! 15 saniyede çözebilir misin?

Zeka oyunu: Bu 2 kibrit çöpü matematik bulmacasıyla zekanızı test edin! 15 saniyede çözebilir misin?

Matematik becerilerinizi test etmeye hazır mısınız? Bu 2 kibrit çöpü matematik bulmacasını ne kadar çabuk çözebileceğinizi görün ve dehanızı kanıtlayın! Haydi, bir deneyin ve bize neye sahip olduğunuzu gösterin!

IQ testleri, bulmacalar ve zeka oyunları yüzyıllardır ortalıkta dolaşıyor, zihnimizi zorlamanın ve bizi kalıpların dışında düşünmeye itmenin bir yolunu sunuyor. Bugün, özellikle sosyal ağlarda her zamanki kadar popülerler. Bu yüzden size günün zeka oyununu vermeye karar verdik.

Başlangıç ​​denklemi 1+6=9'dur ancak bu denklemde bir sorun var. 15 saniyeden daha kısa sürede çözebilir misiniz? Eğer öyleyse, yüksek IQ puanı için doğru yolda olduğunuzu bileceksiniz!

BULMACAYLA BEYNİNİZİ TEST EDİN

Sizi bu zeka oyunuyla zihninize meydan okumaya davet ediyoruz. Bu bulmacayı tamamlamak için dikkatli bakmanız ve konsantre olmanız gerekiyor. Günün denklemini çözmek için kalıpların dışında düşünün; tek kural, yalnızca iki kibrit çöpünü hareket ettirebilmenizdir. Mücadeleye hazır mısın?

matchsticks-18-wjj42i-1024x512.jpg

Bir bulmacayı tamamlamak sadece fiziksel yetenekten fazlasını gerektirir; aynı zamanda zihinsel çeviklik ve yaratıcılık da gerektirir. Yakından bakmalı ve elimizdeki göreve konsantre olmalıyız.

Doğru çözümü bulmak için kalıpların dışında düşünmemizi gerektiren mini bir beyin oyunu gibidir. Her zorlukta bulmacanın içinde gizli olan cevabı bulmak için analitik becerilerimizi kullanmalıyız.

ÇÖZÜM

Bu bulmacayı 15 saniyeden kısa sürede çözebilirseniz tebrikler! Cevap 7+2=9'dur.

c.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN