Yusuf Güney'in yeni sevgilisi şaşkınlık uyandırdı! Bu sözlerle resmen ilan etti

Yusuf Güney'in yeni sevgilisi şaşkınlık uyandırdı! Bu sözlerle resmen ilan etti

Astral seyahat ve uzaylılarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çeken Yusuf Güney, özel hayatı hakkında yöneltilen bir soru üzerine sevgilisini resmen açıkladı. İşte detaylar...

Katıldığı bir televizyon programında, "Uzaya gitme hayalleriniz var mı?" sorusuna Yusuf Güney, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" yanıtını vermişti.

"AY'DA SU OLDUĞUNU İKİ YIL ÖNCE SÖYLEMİŞTİM"

Gercekgundem'de yer alan habere göre, Yusuf Güney'in, Ay'da su olduğunu söylediği şu açıklaması da gündem olmuştu:

"İki yıl önce Ay'da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars'ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı. Ay'ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor."

NASA'nın paylaştığı ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan UFO görüntüleri hakkında ise Yusuf Güney, "Dünyaya geleceklerini söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil, sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım" demişti.

"SEVGİLİM 900 YIL YAŞAYABİLİYOR"

Yusuf Güney, Youtube kanalında konuk olduğu bir yayında yine gündem olan sözler sarf etti. 39 yaşındaki şarkıcı, aşk sorusu üzerine, "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksi'de Kepler 32-36 DDGC'de bir hatunla beraberim. Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın, dünyaya göre 18-19 yaşlarında" ifadelerini kullandı.

Yusuf Güney, çoklu evrende kendisinden 5 tane olduğunu ve onları izleyebildiğini de söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN