Torunlarını yeni kucağına almıştı! İbrahim Tatlıses'ten kötü haber: Helallik istedi

Torunlarını yeni kucağına almıştı! İbrahim Tatlıses'ten kötü haber: Helallik istedi

Torunlarını daha yeni kucağına alan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten kötü haber! Helallik isteyerek açıkladı...

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, hayranlarına duygusal anlar yaşattı. 2011 yılında yaşadığı saldırı sonrası hayatta kalan Tatlıses, şimdi yeni bir üzücü haberle gündeme geldi. Gözyaşlarına hakim olamayan sanatçı, sahnede helallik istedi.

TALİHSİZ SALDIRI VE SONRASI

İbrahim Tatlıses'ten oğluna tehdit açıklaması - Magazin Haberleri

14 Mart 2011'de, "İbo Show" programının çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu başından vurulan İbrahim Tatlıses, ölümle burun buruna gelmişti. Asistanı Buket Çakıcı ile birlikte beş kişinin silahlı saldırısına uğrayan Tatlıses, başının sağ tarafından ağır şekilde yaralanmıştı. Çakıcı da saldırıda yaralanmıştı.

Tatlıses, iki hafta boyunca Acıbadem'deki özel bir hastanede yoğun bakımda kaldı. 28 Mart 2011'de doktorlarının yaptığı açıklamayla yoğun bakımdan çıkan sanatçının hayati tehlikesi ortadan kalktı. 6 Nisan 2011'de ailesinin isteğiyle tedavi için Almanya'ya götürülen Tatlıses, sonrasında Amerika Birleşik Devletleri'nde beyin cerrahları tarafından gerçekleştirilen operasyonlarla sağlığına kavuşmaya çalıştı.

GÖZYAŞLARIYLA HELALLİK İSTEDİ

Üç villa, beş daire, 6 kebap salonu... İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu! - Son Dakika Magazin Haberleri

Yakın zamanlarda bir etkinlikte sahne alan İbrahim Tatlıses, gözyaşlarına hakim olamayarak hayranlarından helallik istedi. Seyircilerin "Helal olsun" demesi üzerine duygusal anlar yaşayan Tatlıses, sahnede gözyaşlarını tutamadı.

Tatlıses'in hayranları, sanatçının yaşadığı zor dönemleri ve verdiği mücadeleyi unutmamış durumda. Sanatçının bu duygusal anları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve hayranları tarafından destek mesajları yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN