Togg tutkunlarına bir müjde daha! O özellik ekleniyor: Togg CEO'su duyurdu

Togg tutkunlarına bir müjde daha! O özellik ekleniyor: Togg CEO'su duyurdu

Türkiye'nin yeri otomobili Togg yollara çıkmaya başlarken teslimatlar ise tüm hızıyla devam ediyor. M.Gürcan Karakaş, yeni uygulamanın haberini verirken ilk defa akıllı cihaz pasaportlu bataryanın müjdesini verdi. Bu pasaport sayesinde aracın tüm bilgilerine ulaşılabilecek.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Togg'a akıllı cihaz pasaportu geleceğinin haberini verirken araç sahiplerinin cihazın servis geçmişinden bakım bilgileri ve değişim süreçlerine her türlü bilgiye istediği an ulaşabilecek. TOGG üzerine çalışmalar devam ederken alıcılar ise araştırmalarına başladı.

ÇALIŞMALARI İLETTİ

Togg'un CEO'su Karakaş, Barselona'da bu sene ikincisinin gerçekleşeceği blok zincirini düzenlediği konferansta duyurdu. Avalanche Summit 2023 etkinliğinde, şirketin USE CASE Mobility kavramı etrafında biçimlendiğini ‘Akıllı Cihaz’, ‘Dijital Platform’ ve ‘Temiz Enerji Çözümleri’ni paylaşırken, blok zinciri tabanlı akıllı kontratlarla kullanıcılara nasıl yararlı olacağına ilişkin çalışmalara başladı.

TOGG

Dünya'da tek olarak tanımlanan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanını dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te açıkladığını belirten Karakaş, alıcıların araç hakkında tüm bilgileri güvenli şekilde görüntülemesiyle saklama ve aktarma zinciri tabanlı oyunları akıllı cihaz üzerinden hayata geçirildiğini belirtti. Yapılan çalışmalar üzerinde hedef olan ise yenilikçi çözümlerle beraber kullanıcıların mobilite deneyimini farklı noktaya taşıması oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN