The Witcher animesi geliyor! Netflix duyurdu: O tarihte çıkıyor, tanıtım fragmanı yayınlandı

The Witcher animesi Netflix'e geliyor! Platform, çıkış tarihini duyurdu! The Witcher: Sirens of The Deep tanıtım fragmanı yayınlandı...

Netflix, The Witcher evrenini genişletmeye devam ediyor. Sevilen seri, yeni bir anime filmiyle hayranlarını bir kez daha ekran başına toplamaya hazırlanıyor. "The Witcher: Sirens of The Deep" adlı bu animasyon filmi, önümüzdeki yıl izleyicilerle buluşacak. Netflix, animasyona dair kısa bir tanıtım fragmanını da izleyicilerin beğenisine sundu.

THE WITCHER: SIRENS OF THE DEEP 11 ŞUBAT 2025'TE GELİYOR!

Fragmanda, Rivia Kasabı olarak bilinen Geralt ve sadık dostu ozan Jaskier’in yeni maceralarına kısa bir bakış sunuluyor. Serinin tutkunları, Geralt karakterine oyun serisinde de hayat veren Doug Cockle’ın, Jaskier karakterine ise Netflix dizisinde olduğu gibi Joey Batey’nin seslendirme yapacağını hemen fark edecekler.

The Witcher: Sirens of the Deep Arrives Feb. 2025; Preview Released

İlk başta 2024 yılı sonunda yayınlanması beklenen The Witcher: Sirens of The Deep animesinin çıkış tarihi ertelenerek 11 Şubat 2025 olarak belirlendi. Yapım aşamasında ise animasyon dünyasında saygın bir yere sahip olan Studio Mir, Platige Image ve Hivemind ortak çalışıyor.

YENİ HİKAYE: "A LITTLE SACRIFICE" UYARLAMASI

Bu yeni yapım, The Witcher evrenindeki ikinci animasyon filmi olacak. Daha önce yayımlanan Nightmare of the Wolf, Geralt’ın akıl hocası Vesemir'e odaklanırken, Sirens of The Deep ise hayranların yakından tanıdığı "A Little Sacrifice" isimli kısa hikayeyi temel alacak.

Sadece Doug Cockle ve Joey Batey ile sınırlı kalmayan seslendirme kadrosu, The Witcher dizisinde Yennefer karakterine hayat veren Anya Chalotra’yı da içeriyor. Ayrıca ünlü sanatçı Christina Wren, hikayede önemli bir role sahip olan Essi Daven karakterini seslendiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN