Serdar Ortaç'tan üzen haber! MS hastalığıyla mücadele ediyordu: Hayranları kahroldu

Türkçe pop dünyasının en sevilen isimleri arasında yer alan Serdar Ortaç, hayranlarını kahreden bir haberle magazin gündemine düştü. Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden ünlü ismin son halleri şaşırttı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Şarkılarıyla, özel hayatıyla, eğlenceye olan düşkünlüğü ile bilinen ve magazin dünyasının en çok ilgilendiği ünlülerinden olan Serdar Ortaç, yıllar önce sağlık sorunlarından dolayı eskisine oranla daha az görünür hale gelmişti. MS hastalığına yakalanan ünlü şarkıcı son günlerde ise yürümekte zorlanmasıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise hayranlarını çok üzecek görüntüleri sosyal medyaya düştü.

capture-20240311151920710.jpg

SERDAR ORTAÇ’IN SON HALİ GÖRENLERİ ÜZDÜ

Serdar Ortaç, uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. Son zamanlarda hem hastalığı ile hem de sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ünlü isim son olarak Tarkan’a küfür etmesiyle herkesi şaşkına çevirmişti.

Son olarak kulise hazırlanmak için gidecek olan ünlü şarkıcı yürümekte zorlandı ve tekerlekli sandalye kullanma ihtiyacı duydu. Bu anlar sosyal medyada yayılırken sevenleri oldukça üzüldü.

Tekerlekli sandalyeden kalkarken de zorlanan Ortaç, hayranlarıyla fotoğraf çektirirken de desteğe ihtiyaç duydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN