Şener Şen’den sonra Şafak Sezer de isyan etti: Akıl hastanesinden kaçanlar gelmiş gibiydi

Şener Şen’den sonra Şafak Sezer de isyan etti: Akıl hastanesinden kaçanlar gelmiş gibiydi

Yeşilçam’ın efsanelerinden Aydemir Akbaş’ın cenaze töreninde yaşanan izdihama tepki gösteren oyuncu Şafak Sezer, “Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik…” dedi.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Türk tiyatrosunun ve sinemasının önemli isimlerinden biri olan Aydemir Akbaş, 17 Ağustos'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aydemir Akbaş için bugün Galatasaray Lisesi’nde anma töreni düzenlendi.

Usta oyuncunun cenazesi, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına, İstanbul Valisi Davut Gül, sanatçı İbrahim Tatlıses, oyuncu Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Bülent Bilgiç, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sinema Genel Müdürü Birol Güven ve sanatçı Candan Erçetin’in yanı sıra çok sayıda seveni ve ünlü isim katıldı.

Törende ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek için izdiham yaratan vatandaşlar yüzünden imam cenaze namazını kıldırmakta zorlandı.

"PARA İSTEYEN Mİ DERSİN, İŞ İSTEYEN Mİ!"

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, duruma isyan eden Şafak Sezer “Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik… Dua edemedik, hiçbir yapamadık. Cami hocası namazı kıldıramayınca uyardı. İbrahim abi 45 yıllık arkadaşıyla vedalaşmaya gelmiş, zor duruma düştü. Tabutun etrafını garip kıyafetli TikTokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar… Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar” dedi.

ŞENER ŞEN DE İSYAN ETMİŞTİ

Usta aktör Şener Şen de geçen aylarda Kayhan Yıldızoğlu‘nun cenazesinde ısrarlı bir kişiye “Ya gidin yahu gidin” diye bağırarak tepki göstermişti.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Aydemir Akbaş, yıllar önce verdiği bir röportajda ölümünden sonra kedilerine iyi bakılmasını istemiş ve "Sakın hayatımı film yapmasınlar çünkü doğrusunu çekemezler..." demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN