Selana'nın Yüce Honos'uydu... Son hali görenlerin yüreğini burktu!

Selana'nın Yüce Honos'uydu... Son hali görenlerin yüreğini burktu!

Selena dizisinde Yüce Honos karakterine hayat veren Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu'nun son hali ortaya çıktı. Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren usta oyunu son hali ile sevenlerini üzdü.

Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Yıllar sonra ortaya çıkan Yıldızoğlu, son hali ile epey şaşırttı.

honos.jpg

Yeşilçam'daki performansının ardından Selena dizisiyle de genç nesil tarafından tanınan Kayhan Yıldızoğlu, son haliyle sevenlerini epey şaşırttı. Yıllar içerisinde yaşlandığı görünen usta oyuncunun bu hali hayranlarını üzdü.

nanaa.jpg

Usta oyuncu, Selena dizisinin yanı sıra Çiçek Taksi, Akasya Durağı gibi yapımlarla da yer aldı.

yuce-honos.jpg

Sosyal medyada paylaşılan bir video ile gündeme gelen 90 yaşındaki usta oyuncunun son hali ise görenleri hayrete düşürdü. Oldukça yaşlandığı ve zayıfladığı görüldü. Paylaşılan videoda bir koltukta oturan usta oyuncunun bir bakım evinde olabileceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN