Seda Sayan eniştesi Coşkun Yıldız'ı kaybetti

Seda Sayan eniştesi Coşkun Yıldız'ı kaybetti

Aylar önce geçirdiği trafik kazası sonrası bitkisel hayata giren Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız hayatını kaybetti.

Muğla'nın Milas ilçesinde 10 Şubat'ta geçirdiği trafik kazası sonrası hastanede tedavi altına alınan Seda Sayan'ın ablasının eşi Coşkun Yıldız hayata gözlerini yumdu. Ünlü şarkıcı Seda Sayan'a sosyal medyan taziye mesajı yağdı.

seda-sayannn

Öte yandan, kaza haberini duyan Sayan, eniştesinin hastanedeki tedavi sürecinde yanında olmuş ve geçtiğimiz aylarda eniştesinin son halini Instagram hesabından paylaşarak, takipçilerinden dua istemişti.

Coşkun Yıldız ve eşi, evliliklerinin 15'inci yılını geride bırakırken Seda Sayan hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı sosyal medyadan paylaşmıştı. Coşkun Yıldız'ın hasta yatağında bile eşinin elini öpme çabası izleyenleri duygulandırmıştı.

seda-sayannaa

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN