Seçici olmaktan korkmayın! Koç, boğa, yengeç, terazi, kova ve balıklar... İşte 16 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Seçici olmaktan korkmayın! Koç, boğa, yengeç, terazi, kova ve balıklar... İşte 16 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Bir başkasının kötü ya da güzel şarkı söylediğini anlamak için mükemmel bir sese ya da mükemmel bir ses tonuna sahip olmanız gerekmez. Başka bir kişinin yeteneğine ilişkin algınız genelde sahip olduğunuz yeteneğe dayanmamaktadır. Aynı şey araba tamiri, ev tadilatı ya da benzer bir iş gibi şu anda yapılmasına ihtiyaç duyabileceğiniz bir işi yapabilecek birinin becerisini ölçmek için de geçerlidir.

16 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Desteklenmesini istediğiniz bir fikri birine kabul ettirmeye çalışmanız işe yaramayabilir. Farkında olmadan her zamanki atılganlığınızı gösteriyor olabilirsiniz ve karşınızdaki kişi bu tür yaklaşımlara daha duyarlı biri olabilir. Kiminle karşı karşıya olduğunuzu göz önünde bulundurmalısınız. Eğer karşınızdaki daha hassas ve yaratıcı bir kişiyse onunla konuşma şeklinizi yumuşatmanız ve onun için neyin anlamlı olduğunu bulmanız gerekebilir. Bu şekilde, fikrinizi ona hitap edecek şekilde sunabilirsiniz. Çabalarınızı bu yönde şekillendirdiğinizde işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir başkasının kötü ya da güzel şarkı söylediğini anlamak için mükemmel bir sese ya da mükemmel bir ses tonuna sahip olmanız gerekmez. Başka bir kişinin yeteneğine ilişkin algınız genelde sahip olduğunuz yeteneğe dayanmamaktadır. Aynı şey araba tamiri, ev tadilatı ya da benzer bir iş gibi şu anda yapılmasına ihtiyaç duyabileceğiniz bir işi yapabilecek birinin becerisini ölçmek için de geçerlidir. Yine de ihtiyacınız olan şeyi bulma konusunda kötü bir seçim yapmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Referans istemekten veya yapılan işe kendiniz bakmaktan ve seçici olmaktan korkmayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün iş yerinde veya bir grup projesinde bir hedefe ulaşmak için biriyle birlikte çalışmanız gerekebilir. Sorumlu olan kişiye hesap vermek zorunda kalmak hoşunuza gitmeyebilir, ancak bu deneyimi kendi yararınıza kullanmanız gerekir. Kendinizi bir ekip üyesinden çok bir öğrenci olarak görürseniz bir gün sizin için oldukça değerli olacak bir şeyler öğrenebilirsiniz. Başınızdaki kişiyi bir mentor olarak görmeye çalışın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sosyal çevreniz şu anda davetlerle ve hatta aniden ortaya çıkan eğlence fırsatlarıyla çalkalanıyor olabilir. Kendinizi, planlanmamış bir maceraya evet diyecek kadar kaygısız hissedebilirsiniz, ancak hazırlıksız olmayı sevmezsiniz. Bugün önünüze çıkan bir eğlence fırsatı üzerine fazla düşünürseniz daha sonra pişman olabilirsiniz. Daha açık, esnek ve arada bir spontan davranmaya istekli olmanız gerekiyor. Bu ruh halinizi hafifletecek ve size kapılar açacaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yaptığınız planda bugün bir sorun çıkarsa, bununla başa çıkmak için gereken beceriye, kaynaklara ve yardıma sahip olacaksınız. Şu anda aklınızda tutmanız gereken en önemli şey budur çünkü endişeye kapılmak ya da gelecekte neler olabileceğini düşünmek sadece gereksiz kaygı yaratır ve bu da sizin üretken olmanızı engeller. Öte yandan, kendinize her şeyin yoluna gireceğini hatırlatırsanız sadece başarılı olmak için değil, süreçten keyif alabilmek için de ihtiyacınız olan özgüvene sahip olursunuz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaptığınız bir yatırıma ilişkin oldukça küçük bir endişeniz olabilir. Başka biri sorunu büyütüyor ve yaklaşmakta olan bir sorun olduğu hissini uyandırıyor olabilir. Bu aslında hiç de büyük bir sorun değil ve bunu fark ettiğinizde başladığınız yere geri dönmeniz gerecek. Bu yatırım gerçekten finansal bir yatırım ya da zaten çok emek harcadığınız bir proje de olsa, büyük bir sorunla karşılaşma düşüncesi üzücüdür. Aklınızın o yöne kaymasına izin vermeyin. Size bu sorunları düşündüren herkese kulaklarınızı kapatın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yakın zamanda başladığınız bir şeye olan tutkunuzu çoktan yitirmiş olabilirsiniz. Kendinizi bir hayale adadıktan sonra ondan vazgeçmek çok yazık olur. Yine de ani coşku eksikliğinizin projenin kendisiyle hiçbir ilgisi olmayabilir. Belki de ne yaparsanız yapın ya da ne kadar uğraşırsanız uğraşın işlerin yolunda gitmeyeceğine dair köklü bir korku nedeniyle kendinizi isteksiz hissediyorsunuzdur. Bu, başarısız olduğunuzu düşündüğünüz başka bir girişimden kaynaklanıyor olabilir. İnsanlar pes etmedikleri için başarılı olurlar. Siz de vazgeçmeyin!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Beş kiloluk bir torbaya altı kilo un koyamazsınız. Eğer denerseniz, her tarafınız un içinde kalır. Ayrıca tüm gününüzü alacak işleri birkaç saate sığdıramazsınız. Son zamanlarda farkına varmadan çok fazla şey üstlenmiş olabilirsiniz ve şimdi kendinizi köşeye sıkışmış hissediyorsunuz. Kimsenin hayal kırıklığına uğramasını veya tutamayacağınız sözler verdiğinizi düşünmesini istemiyorsunuz. Yeni bir program oluşturmak hiç de yanlış olmaz. Hatanızı kabul edin ve yolunuza devam edin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Son günlerdeki yoğunluğunuz bugün sizi zihinsel bir sisin içine sokmuş olabilir. Siz çok üretken ve her zaman çok şey başarabilen birisiniz. Kendinize gereken önemi vermediğinizde, tıpkı diğer faniler gibi boğulabilirsiniz! Bugün, önceliklerinizden hangisini ilk olarak ele almanız gerektiği konusunda kafanız karıştıysa, sizin için en çok neyin önemli olduğunu düşünün. Elinizden kayıp gitmesine en çok üzüleceğiniz şey nedir? Bununla başlayın ve oradan devam edin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

“Koşulsuz sevgi” anlayışınız bugün çok değer verdiğiniz biriyle sınanabilir. Belki de bu kişi sizi çok üzen, hatta belki de çok inciten bir şey söylemiş ya da yapmış olabilir. Bu kişiye olan güveninizi ve genel olarak onunla olan ilişkinizi sorguluyor olabilirsiniz. Kendinize sakinleşmek için bir şans verin. Olanları sindirmek için kendinize biraz zaman tanıyın ve bunu diğer kişinin bakış açısından düşünmeye çalışın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Başka hiç kimsenin aklına gelmeyecek harika fikirler üretiyorsunuz. Şu anda böyle harika bir fikir üzerinde düşünüyor olabilirsiniz ve bu konuda o kadar tutkulu hissediyor olabilirsiniz ki hemen bu fikre atlamaya hazırsınız. Ancak bunu yapmadan önce sağlam bir temel oluşturmanız gerekir. Size iyi bir başlangıç sağlayacak kadar temel oluşturmadan işe başlamayın. Bunu yaptığınızda işe daha büyük bir güçle başlayacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Son zamanlarda kişisel bir durum hakkında olması gerekenden daha fazla şey paylaşmış olabilirsiniz. Yaratıcı zihniniz olayları bu şekilde algıladığı için bir çeşit serbest çağrışım yöntemiyle saçmalamaya eğilimlisiniz. Şimdi paylaştıklarınız yüzünden gergin olabilirsiniz ve muhtemelen her şeyi geriye alabilmeyi diliyorsunuzdur. Elbette yapamazsınız ama bu sizin için hayal edebileceğinizden çok daha iyi sonuçlanacak. Birilerinin söyleyeceklerinizi duymaya ihtiyacı vardı ve bu da bir gelişmeyi tetikleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN