Sararmış ayakkabı tabanına son! Tek malzeme ile etkili çözüm: Bir daha kimse sararmış ayakkabı giymeyecek

Sararmış ayakkabı tabanına son! Tek malzeme ile etkili çözüm: Bir daha kimse sararmış ayakkabı giymeyecek

Beyaz ayakkabılardaki en büyük problem bir süre sonra tabanlarında oluşan sarı lekeler oluyor. Sararan ayakkabı tabanına etkili çözüm birçok kişinin kullandığı o üründen geldi. Kuaföre giden ya da bijuteriye uğrayan almadan geçemeyecek. İşte tek malzemeli ayakkabı beyazlatma yöntemi…

Sararmış ayakkabı tabanlarını bembeyaz yapacak çok basit bir yöntem ile geldik. Ne yaptıysam ayakkabı tabanlarını beyazlatamadım diyorsanız bu yöntemi denememişsiniz demektir. Kuaförlerin kullandığı o malzeme ayakkabı tabanlarını bembeyaz yapıyor. İşte tek malzemeli ayakkabı beyazlatma yöntemi…

AYAKKABI BEYAZLATMA YÖNTEMİ

Beyaz ayakkabıların tabanları sarardıysa çözümü çok basit. Yıllardır birçok yöntem denedim diyorsanız bu yöntem sizin kurtarıcınız olacak. Ayakkabı beyazlatmanın basit yöntemi kuaförlerden geldi.

beyaz-ayakkabi-temizligi.jpg

Kuaförlerin saç rengini açmak için kullandığı açıcılarda yararlanarak ayakkabıların tabanını beyazlatmakta çok basit olacak. Bir miktar açıcıyı su ile seyrelttikten sonra ayakkabının tabanına sürünüz. Birkaç saat güneşte beklettikten sonra ayakkabıların tabanının beyazladığını fark edeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN