'Şahsiyet' dizisi o platformda seyircisiyle buluşuyor! 5 yıl sonra yeni sezon müjdesi, ödüllü dizi geri dönüyor

Haluk Bilgiler'e Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazandıran 'Şahsiyet' dizisi, 5 yıl aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. İlk sezonu PuhuTV'de yayınlanan 'Şahsiyet' dizisi, bu kez farklı bir dijital platformda yayınlanacak. İşte, Şahsiyet dizisinin 2. yeni sezonunun yayınlanacağı kanal...

Yayınlandığı 2018 yılında senaryosuyla, değindiği toplumsal meselelerle ve yetenekli oyuncularıyla büyük yankı uyandıran 'Şahsiyet' dizisi, ikinci sezonuyla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

ŞAHSİYET DİZİSİ KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Dizide oynadığı 'Agâh Beyoğlu' karakteriyle 2019 yılında Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülen Haluk Bilginer, ikinci sezonda aynı rolü sürdürecek. Öte yandan Erdal Özyağcılar, İlker Aksum ve Burhan Öçal gibi isimler de dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alacak.

sahsiyet-2-yeni-sezon-konusu-ne-oyunculari-kimler.jpg

Birinci sezonu 12 bölüm olan 'Şahsiyet' dizisinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşacak ve Agâh Beyoğlu ile Şebnem Bozoklu'nun oynadığı kızı Zuhal Beyoğlu arasındaki ilişki üzerine yoğunlaşacak.

ŞAHSİYET DİZİSİ 2. YENİ SEZON NEREDE YAYINLANACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yönetmenliğini Onur Saylak'ın yaptığı, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı Ay Yapım imzalı 'Şahsiyet' dizisinin ikinci sezonu, yerli dizi-film platformu Gain'de yayınlanacak.

Dizinin birinci sezonu, bir başka yerli dizi-film platformu PuhuTV'de seyircisiyle buluşmuştu.

sahsiyet-izle-gain.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN