Rüştü Onur Atilla ile sevgilisi Nez'den yeni paylaşım

Rüştü Onur Atilla ile sevgilisi Nez'den yeni paylaşım

Güldür Güldür oyuncusu Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran'da 10 yıllık evliliğini bitirerek şarkıcı Nez ile yeni bir aşka başlamıştı. Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız'ın "Boşanmayı ben istemedim" açıklamalarının ardından sessizliğini bozmuş "Anlaşmalı olarak boşandık" demişti. Atilla, Nez ile yeni paylaşım yaptı.

Güldür Güldür Show ile tanınan Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı yollarını ayırmıştı. Boşanmadan 20 gün sonra Rüştü Onur Atilla'nın şarkıcı Nez ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, şarkıcı Nez ile tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız'ın "Boşanmayı ben istemedim" açıklamalarının ardından sessizliğini bozmuş "Anlaşmalı olarak boşandık" demişti.

Ünlü çift sosyal medyada yaptıkları yeni paylaşımlarla gündeme geldi. Kınalıada'ya giden çift, birçok kareyi takipçileriyle paylaştı.

zxuh9ayn-uocspdk7dokjq.webp

t4qyutyssuwkchag-bwkug.webp

ttaaa.jpg

uz-cljqpwe-g-dupdm8dsg.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN