Rapçi Sefo ile Ufuk Beydemir kanlı bıçaklı oldu! Aralarına Fevzi girdi

Rapçi Sefo ile Ufuk Beydemir kanlı bıçaklı oldu! Aralarına Fevzi girdi

Rapçi Sefo ile şarkıcı Ufuk Beydemir birbirine girdi. Son dönemlerde Isabelle şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Sefo, şarkısını org ile söyleyen 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker ile aynı sahneye çıktı. Ufuk Beydemir ise Sefo'yu ağır eleştirdi. Bakın birbirlerine neler söylediler?

Sosyal medya hesabından orgu ile şarkılar söyleyen Fevzi Kaan Türker, Rapçi Sefo'nun Isabelle şarkısını söyleyince sosyal meydanın gündemine düştü. Şarkıyı kendine has söyleyen Türker kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Rapçi Sefo ise buna kayıtsız kalamadı, Ataşehir'deki konserine Fevzi Kaan Türker'i de çıkartarak beraber şarkıyı söyledi. Şarkıcı Ufuk Beydemir ise Sefo'yu eleştirdi. İkili karşılıklı atışmalara neden oldu.

sefo.jpg

UFUK BEYDEMİR İLE SEFO'DAN 'FEVZİ' KAVGASI

Isabelle şarkısı ile son dönemlerin en çok dinlenen rapçilerinden Sefo, şarkısını org ile kendi tarzında söyleyen Fevzi Kaan Türker ile konserine düet yaptı. Ay Tenli Kadın şarkısı ile milyonlarca dinleyiciye ulaşan Ufuk Beydemir ise Sefo'yu eleştirdi. Beydemir, "Seviye bu. Prim yapan" şeklinde bir ifade kullandı. Rapçi Sefo ise buna kayıtsız kalmadı.

u.jpg

SEFO'DAN YANIT GEÇİKMEDİ

Kendisini prim yapmakla suçlayan Beydemir'e, "2 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'Ben bir kek miyim?' diye bir şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et" yanıtını verdi.

seefo.jpg

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

İkilinin karşılıklı atışmaları sosyal medyanın gündemine düşerken Ufuk Beydemir ise Sefo'nun bu cevabına, "Ben sıfır yetenek bir çocuğun 'başarı'sını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense. Yedi yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hâlâ. O şarkıyla şu kulak kanatan videoyu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?" karşılığını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN