Prens dizisine damga vurmuştu! Giray Altınok 'O maçta sahadaydım' diyerek açıkladı! Eski işi herkesi şaşırttı...

Prens dizisine damga vurmuştu! Giray Altınok 'O maçta sahadaydım' diyerek açıkladı! Eski işi herkesi şaşırttı...

Son dönemin popüler dizileri arasında yer alan Prens'te ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Giray Altınok'un eski işi herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu eski işini 'O maçta sahadaydım' diyerek açıkladı.

BluTV'de izleyiciyle buluşan ve son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan 'Prens'te gösterdiği performansla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Giray Altınok'un eski işi herkesi şaşırttı.

Ölümlü Dünya 2 ve Prens'te gösterdiği performansla son dönemde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Giray Altınok, Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuk olarak Altaylı'nın sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, eski işini açıklayarak büyük bir sürprize imza attı.

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde Sosyoloji bölümünden mezun olduğunu açıklayan Altınok, sosyolog olduğunu duyurdu.

"SES SİSTEMİNDEN SORUMLUYDUM"

Denizli'de yaşadığı dönemde futbol oynadığını duyuran Altınok, 2006 yılında oynanan tarihi Denizlispor- Fenerbahçe karşılaşmasında görev aldığını açıkladı.

Altınok açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ben sosyoloğum. Nadiren sosyolog olduğumu söylüyorum. Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdim. Normalde aktif bir futbol hayatım vardı. Denizli'de oynarken futbolcu olmak istiyordum. Ama İzmir Karşıyakalıyım. Denizlispor'da da oynadım. Denizlispor-Fenerbahçe maçında oynamadım ama sahada akrediteydim. Ses sisteminden sorumluydum. Müzik ses sistemi meşalelerden dolayı yandı, bozuldu. Ben de oradan uzaklaştım kale arkasına geldim. Sağ tarafımda Anelka ısınıyordu. Sonra Mustafa Keçeli'nin golü geldi. Ardından Fenerbahçe gol attı. Hayatımda gördüğüm en heyecanlı andı. Maç bittiğinde hepimiz sahadaydık. O ana sahanın içinde tanıklık ettim. Futbolcu olmasam da. Bizim için güzel ama Fenerbahçeli dostlar için kara bir gündü”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN