Pınar Deniz'den Hadise'ye kazık! Bakın O Ses Türkiye'de ne yapmış? "Kaan'a değer miydi?"

Pınar Deniz'den Hadise'ye kazık! Bakın O Ses Türkiye'de ne yapmış? "Kaan'a değer miydi?"

Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile aşkını ilan eden Pınar Deniz, yılın bombasına imza attı. Deniz'in O Ses Türkiye'de Hadise'nin jüri olduğu görüntüleri ortaya çıktı. Yılbaşına özel çekilen programda şarkı söyleyen Pınar Deniz bakın Hadise'ye ne demiş? İzleyenler "Bunu düşman yapmaz" yorumları yaptı.

Hadise ile çalkantılı bir aşk yaşayan ve nikah masasından dönen oyuncu Kaan Yıldırım, bir çok güzelle kısa süreli aşklar yaşadı. En son Hande Erçel ile 10 günlük bir kaçamak yaşayan Yıldırım, Yargı dizisinin Pınar Deniz'ine gönlünü kaptırdı. Melike Şahin konserine ele ele katılan çift aşklarını ilan etti. Tüm bunlardan sonra gözler Hadise'ye döndü. Pınar Deniz'in O Ses Türkiye görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.

whatsapp-image-2022-09-07-at-09-16-29-002.jpeg

PINAR DENİZ'İN O SES TÜRKİYE GÖRÜNTÜLERİ ŞOKE ETTİ

Yılbaşına özel çekilen O Ses Türkiye programına katılan ve şarkı söyleyen Pınar Deniz'in o görüntüleri ortaya çıktı. O dönemler Hadise'nin jüri olması da dedikoduları ayuka çıkardı.

hadisemehmet-001.jpg

Şarkı söyledikten sonra kendisine dönen jürilerden Hadise'yi seçen Pınar Deniz'in "Kadın dayanışması" yorumu sosyal medyayı salladı.

pianrdeniz1.jpg

Yıllar sonra Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Deniz'e çok sayıda tepki yağdı.

3518151-2c64fb08be8fa3298ba721374b5d0e89-640x640-002.jpg

KAAN YILDIRIM TERK ETMİŞTİ

Hadise'nin yasak aşk olayı o dönemler magazine bomba gibi düşerken, sevgilisi Kaan Yıldırım ise haberlere dayanamayıp ilişkisini bitirmek zoruna kalmıştı.

pinardeniz.jpgKötü bir süreçten geçen Hadise, kısa süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu.

3518151-a443d69e10f7a4cfbd2c55c0cd80a030-640x640-001.jpg

ESKİ SEVGİLİSİ İLE ARKADAŞI AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Son dönemlerde evliliğinde sorun yaşadığı söylenen Hadise, Kaan Yıldırım-Pınar Deniz aşkıyla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Eski sevgilisi ve arkadaşının aşk yaşaması sonrası Hadise'ye destek mesajları yaparken, Pınar Deniz'e eleştiri yapıldı. Kimileri "Bunu Hadise'ye nasıl yaptın?" Sen nasıl dostsun?" gibi çok sayıda yorum yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN