O Ses Türkiye'nin Pavarotti Hasan'ı eridi! Son halini görenler hayret ediyor, 40 kilo birden verdi

O Ses Türkiye'nin Pavarotti Hasan'ı eridi! Son halini görenler hayret ediyor, 40 kilo birden verdi

O Ses Türkiye'de damga vuran isim Pavarotti Hasan adeta eridi! Son halini görenler hayretler içinde: 40 kilo birden vermiş...

Bir dönemin en popüler televizyon programlarından biri olan O Ses Türkiye, pek çok yetenekli ismi sahneye çıkararak izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Bu isimlerden biri de güçlü sesiyle tanınan Hasan Doğru idi. 2014 yılında yarışmaya katılarak adını geniş kitlelere duyuran Doğru, aynı zamanda Acun Ilıcalı tarafından "Pavarotti Hasan" lakabıyla anılıyordu. Yarışmada gösterdiği üstün performansla büyük beğeni toplayan Doğru, o yılın şampiyonu olarak hafızalarda yer etti.

HASAN DOĞRU’NUN SON HALİ GÜNDEMDE

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru'nun son hali gündem oldu! 40 kilo verdi

Uzun bir süredir gözlerden uzak olan Hasan Doğru, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla yeniden gündeme geldi. Yıllar içinde geçirdiği değişim, takipçilerinin dikkatini çekti ve birçok kişi bu dönüşümü konuşmaya başladı.

9 AYDA 40 KİLO VERDİ

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru'nun son hali gündem oldu! 40 kilo verdi

Edinilen bilgilere göre, Hasan Doğru yaklaşık 9 ay içinde 40 kilo vererek 115 kilodan 75 kiloya düştü. Sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Doğru'nun yeni hali, "Sana ne olmuş?", "Başka biri olmuşsun," "Tanıyamadım," gibi yorumlarla karşılandı.

"PAVAROTTI HASAN" OLARAK BİLİNEN HASAN DOĞRU KİMDİR?

pavarotti-hasan-kim.webp

Hasan Doğru, 4 Nisan 1987 tarihinde Zonguldak, Kozlu’da dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Ordulu olan Doğru, lise eğitiminin ardından tiyatroya olan ilgisiyle öne çıktı. Tiyatro sınavlarına hazırlık sürecinde iki kez denediği konservatuvar tiyatro bölümüne giremedi ancak Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı opera bölümünün açıldığını öğrenince, bu fırsatı değerlendirdi ve başarılı bir öğrenci olarak mezun oldu.

Hasan Doğru, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldığında, performansıyla tüm jüri üyelerinin dönmesini sağladı. Yarışmada Gökhan Özoğuz'un takımını seçen Doğru, 2014 Ocak ayında yarışmanın şampiyonu olarak kariyerine unutulmaz bir başarı ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN