NOW TV'nin iddialı dizisi final yapıyor! Yabani, Gaddar, Şahane Hayatım, Kirli Sepeti için de kötü haber

NOW TV'nin iddialı dizisi final yapıyor! Yabani, Gaddar, Şahane Hayatım, Kirli Sepeti için de kötü haber

Söylentiler doğru çıktı, NOW TV’nin iddialı dizisi final yapıyor. Final kararı seyirciyi şaşkına çevirirken kanalın diğer dizileri için de kötü haber geldi…

NOW TV ekranlarında seyirciyle buluşan kanalın iddialı yapımı “Korkma Ben Yanındayım” için şok eden final kararı geldi. Dizinin final kararını duyanlar ise finalin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Final tarihi ile ilgili net bir açıklama yapılmazken, final bölümünün yakında yayınlanması bekleniyor.

O HAMLE SEYİRCİYİ HİKAYEDEN UZAKLAŞTIRDI

Korkma Ben Yanındayım dizisi, ilk bölümünden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Ancak dizide zaman atlama hamlesi seyirciyi hikayeden uzaklaştırdı ve reytinglerde düşüş yaşanmasına yol açtı.

nov-1.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ise, kanallar yeni yayın dönemi için hazırlık yapmaya şimdiden başladı. Bu sezon yayınlanan dizilerin hangilerinin yeni sezona taşınacağı merak konusu olurken final haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor.

Kulislerden gelen bilgilere göre NOW’un yeni sezonda devam edeceği dizileri Hudutsuz Sevda ve Kızıl Goncalar. Yabani, Gaddar, Şahane Hayatım ve Kirli Sepeti ise son dakika karar değişikliği olmazsa final yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN