Nilperi Şahinkaya'nın eski hali dumur etti! Görenler "Feci" dedi! "Estetik de yaramamış"

Nilperi Şahinkaya'nın eski hali dumur etti! Görenler "Feci" dedi! "Estetik de yaramamış"

Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın estetiksiz görüntüleri ortaya çıktı. O halini görenler ise gözlerine inanamadı. Bir çok estetik operasyondan geçtiği görülen Şahinkaya'nın yıllar içindeki değişimi şaşırttı. Güzel oyuncunun eski haline çok sayıda yorum yağdı.

Öyle Bir Geçer Ki dizisinde Mesude karakterine hayat veren kariyerine ilk adımı atan Nilperi Şahinkaya kısa sürede adını duyurdu. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken Şahinkaya'nın eski görüntüleri herkesi şaşkınlığa uğrattı. Doğal güzel olarak bilinen Nilperi Şahinkaya'nın çok sayıda estetik işlemden geçtiği görüldü.

nilperi.jpg

NİLPERİ ŞAHİNKAYA'NIN ESKİ HALİ OLAY OLDU

Son dönemlerde oyuncu Burak Deniz'e açtığı dava ile gündemden düşmeyen Nilperi Şahinkaya, meraklıların yakın takibine girdi.

nil1.jpg

Şahinkaya'nın eski görüntüleri de ortaya çıktı. Güzelliği ile parmak gösterilen oyuncunun estetiksiz halleri şaşkınlığa uğrattı.

sahinkaya.jpg

PEK ÇOK DİZİ DE YER ALDI

Pek dizi ve filmde yer alan Nilperi Şahinkaya en son Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri filminde Seyyal karakterine hayat vermişti. Şahinkaya kısa bir sürede en çok izlenen dizilerden olan Yasak Elma'da Cansu Yıldırım karakterini canlandırmıştı.

yasakelma.jpg

ESTETİKSİZ HALİ ŞAŞIRTTI

Aslen Senegal'li olan güzel oyuncu şu an 34 yaşında. Magazin gündeminden düşmeyen Nilperi Şahinkaya, estetiksiz görüntüleri ile yine çok konuşuldu.

nilperisahin.jpg

Görenler ise "Estetik harikası" "Yasak Elma'nın tüm güzelleri sahte çıktı" "Doktoru kim" gibi çok sayıda yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN