Müge Anlı vasiyetiyle şaşırttı

Müge Anlı, atv ekranlarında yayınlanan programında öldükten sonraki vasiyetini açıkladı. Önceden mezar yerini bile satın aldığını söyleyen Anlı, koronavirüsten sonra artık kendisi için hiçbir şeyin öneminin kalmadığını söyledi. Anlı, hayatının son anlarını ise huzur evinde yaşamak istediğini söyledi.

Yıllardır ekranlarda yaptığı yayınlarla Türkiye'de halkın sıkıntılarına çare arayan, kayıp ilanlarından yola çıkarak aranan şahısların bulunmasına yardım eden Müge Anlı canlı yayında vasiyetini açıkladı. Sözleriyle stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicileri şaşırtan Müge Anlı, "Benim mezar yerim belli. Her şeyim planlı olsun istiyorum. Ölünce dağıtılacak şerbetime kadar hepsinin vasiyetini verdim. Yapmazlarsa da onların sorunu. Yaka kartına en çirkin fotoğrafımı koyarlar biliyorum onu da ben verdim." ifadelerini kullandı.

"BANA BİR ŞEY OLURSA HUZUR EVİNDE YAŞAMAK İSTİYORUM"

Magazin gazetecisi Burhan Akdağ ile evliliğinden Lidya Müge Akdağ isimli bir kızı olan Müge Anlı, yaşarken başına bir şey gelmesi durumunda ise kendisine erkek kardeşi Efe'nin bakmasını istedi. Kızının henüz küçük olduğunu söyleyen Anlı, "Buradan şimdiden söylüyorum, bana bir şey olursa bakım evine gideceğim, Bana da Efe baksın, kız daha küçük." ifadelerini kullandı.

mugeanliofficial-264794257-4998059243558403-4691033086048078565-n.jpg

EMEKLİ ALBAY MUSTAFA KAYA'YI BULDU

Müge Anlı son olarak yayında 2.5 yıldır eşi emekli albay Mustafa Kaya'dan haber alamadığını söyleyen Seyhan Kaya ve kızı Irmak Kaya'nın hasretini dindirdi. Emekli Albay Mustafa Kaya stüdyoda ailesine kavuştu.

MÜGE ANLI KİMDİR, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN