Mika Raun kimdir, gerçek adı ne? Mika Raun estetiksiz eski halleri

Mika Raun kimdir, gerçek adı ne? Mika Raun estetiksiz eski halleri

Son yıllarda paylaştığı videolar ile sık sık gündemde yer alan Mika Can Raun hakkında araştırmalar devam ediyor. Hem sosyal medyada hem de magazin dünyasında çok konuşulan isimler arasında yer alan Mika Can Raun, yaptırdığı estetik operasyonlarla da çok adından sıkça söz ettiriyor. Mika Can Raun’un kim olduğu ve estetiksiz hali merak ediliyor. İşte Mika Can Raun hakkında merak edilenler…

TikTok ve Instagram fenomeni Mika Can Raun, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Mika Can Raun, merak edilen soruların yanıtını verdi. Mika Can Raun’un kim olduğu ve estetiksiz görüntüleri merak ediliyor. İşte Mika Can Raun hakkında merak edilenler…

MİKA RAUN KİMDİR?

2001 yılı Temmuz ayında dünyaya gelen Mika Can Raun, 9 Temmuz doğumludur. Büyükada’da dünyaya gelen sosyal medya fenomenin annesi Şanlıurfalı, babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde okuyan Raun, 3.sınıf öğrencisidir. Senaryo yazarlığı eğitimi alan Raun, şiirde yazmaktadır. İlkokuldayken şiir yazmaya başladığını söyleyen Mika Can Raun, şiirlerinin patentini de almıştır. Şiirlerini aruz ölçüsü ile yazdığını dile getiren fenomen, beste yaptığını da aktarıyor.

İlkokul çağlarında şiir yazmaya başladığın ifade eden Mika Can Raun, kendisini melankolik olarak tanımlamaktadır.

Mika Raun Estetik

MİKA CAN RAUN SEVGİLİSİ VAR MI?

TikTok hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar da sevgilisi olduğunu belirten Mika Can Raun, sevgilisinin yüzünü göstermemektedir. Son yaptığı paylaşımlarda sevgilisinin yer almaması dikkat çekerken ayrılık iddiaları da gündemde yerini alıyor.

MİKA RAUN INSTAGRAM, TIKTOK HESABI NEDİR?

Instagram ve TikTok'ta aktif olarak paylaşım yapan Mika Can Raun’un Instagram adresi @mikacanraun, TikTok adresi ise @mikaraunofficial olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mika Raun Kimdir

TikTok fenomeni olarak bilinen Mika Can Raun, YouTube ve Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile de kısa sürede oldukça büyük bir kitleye ulaştı. Komik ve kısa video paylaşımları ve samimi tavırları ile birçok kişiye kendisine hayran bırakan Mika, kullandığı kelimeler ile de dikkat çekiyor.

ESTETİK OPERASYONLARI İLE ÇOK KONUŞULDU

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, kendisi ile barışık olduğunu ve dış görünüşünü değiştirmek istemediğini ifade etmişti.

Mika Raun Estetikleri Çok Beğenildi

Geçtiğimiz aylarda ise dişlerini yaptıran Raun, bir süre sosyal medyayı ara verdi. Kendisinden uzun süre haber alamayan takipçileri ise estetik yaptırdı iddiaların ortaya attı. Sosyal medyaya geri dönen Mika Can Raun’un paylaşımı üzerinde estetik iddialarıda doğrulanmış oldu. Mika Can Raun’un yüz feminizasyonu operasyonu yaptırdığı ortaya çıktı.

Alın, şakak, yanak, burun, dudak ve çeneden oluşan oluşan bir operasyon geçiren Raun, yüz hatlarını daha belirgin bir hale getirdi. Sosyal medya üzerinde oldukça konuşulan isimleri arasında yer alan Mika Can Raun’un yaptırdığı operasyonlarda oldukça beğenildi. 

Mİka Yorum

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN