Kuruluş Osman Olof kimdir? Gerçek adı ne? Olof gerçek tarihte var mı? Nihat Altınkaya biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Kuruluş Osman Olof kimdir? Gerçek adı ne? Olof gerçek tarihte var mı? Nihat Altınkaya biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. İzleyici tarafından yakından takip edilen dizinin oyuncuları da dizinin yeni bölümleri kadar merak edilmekte. OlOf karakteri de gerçek hayatta var mıydı sorusu araştırılıyor.

Kuruluş Osman dizisinde Olof karakteri tarihte gerçekten var mıydı şeklinde araştırmalar yapan izleyiciler tarih dizilerindeki olayların gerçekle ilişkisini sorgulamaya devam ediyor. Merak edilen Olof karakterini dizide Nihat Altınkaya canlandırıyor.

OLOF KARAKTERİ

Kuruluş Osman dizisi sezon arasının ardından izleyici karşısına çıktı. Dizi kadrosuna yeni eklenen oyuncular ve böylece de yeni eklenen konular ve karakterler var. Bunlardan izleyicinin en çok dikkatini çeken ise Olof karakteri. Dış görünüşü ile dikkatler üzerine çeken Olof karakteri Pagan inancından. Konstantinopolis'te yaşamakta olan komutanın tarihte yer alıp olmadığına dair bir bilgi ne yazık ki mevcut değil. Fakat tarihte bu ismi taşıyan bir İsveç kralı var.

OSMAN

NİHAT ALTINKAYA

Nihat Altınkaya 28 Eylül 1979 yılında Karabük ilinde dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan Altınkaya ilk,orta ve lise öğrenimini doğduğu ilde tamamladı. 2 yıl süre ile profesyonel voleybol oynayan oyuncu sonrasında bunu bırakarak boks eğitimi aldı. Bunun ardından ise Fenerbahçe'nin boks şubesinde sporculuk yaptı. Keşfedilme hikayesi ilginç olan Altunkaya başlarda modellik yaptı. Evli ve iki 2 kız çocuğuna sahip olan oyuncu birçok dizide oynadı.

ALTUNKAYA'NIN OYNADIĞI DİZİLER

Binbir Gece

Menekşe ile Halil

Kurtlar Vadisi Pusu

Dudaktan Kalbe

Yaprak Dökümü

Kahramanlar

Unutulmaz

Tozlu Yollar

Karadayı

Kara Para Aşk

Medcezir

Kara Ekmek

Yüksek Sosyete

Söz

elemi Bırakma

Teşkilat

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN