Kulağınıza sarımsak koyun, 30 dakika sonra farkı görün! Bir diş sarımsağın mucizevi etkisi ortaya çıktı

Kulağınıza sarımsak koyun, 30 dakika sonra farkı görün! Bir diş sarımsağın mucizevi etkisi ortaya çıktı

Bir diş sarımsağı kulağınıza koyun, 30 dakika sonrasında farkı göreceksiniz! Sarımsağın mucizevi etkisi ortaya çıktı...

Sarımsak, çoğumuzun kokusundan pek hoşlanmadığı bir gıda olmasına rağmen her geçen gün sağlığa olan faydalarıyla dikkat çekiyor. Son zamanlarda sarımsağın, özellikle çocukları rahatsız eden kulak ağrısına iyi geldiği ortaya çıktı.

ENFEKSİYON KAYNAKLI KULAK AĞRILARINA DOĞAL DESTEK

Kulak ağrısı neden olur, nasıl geçer? Tedavisi nasıl yapılır?

Kulak ağrısı, özellikle enfeksiyonların neden olduğu, çocukları ve yetişkinleri etkileyen sıkıntılı bir durumdur. Zonklama, yanma ve batma gibi farklı şekillerde hissedilebilen bu ağrılar, sarımsağın doğal antibiyotik etkisi sayesinde hafifletilebilir.

Enfeksiyon kaynaklı kulak ağrılarında, kulak burun boğaz uzmanları genellikle antibiyotik tedavisi uygular. Ancak, her enfeksiyonun bakteriyel olmadığı ve bazı durumlarda antibiyotiklerin etkisiz kalabileceği unutulmamalıdır.

Kulak ağrısı şiddetli değilse ve doktora gitmeden önce hafifletilmek isteniyorsa, evde uygulanabilecek doğal yöntemler mevcuttur. Sarımsağın, bu gibi durumlarda doğal bir çözüm olarak tercih edilebileceği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN