Korkuyu söndürmeyi ve umut alevlerini körüklemeyi deneyin! Koç, ikizler, başak ve balıklar... 22 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Korkuyu söndürmeyi ve umut alevlerini körüklemeyi deneyin! Koç, ikizler, başak ve balıklar... 22 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Korku, hayal gücünüzün korkunç olasılıklarla dolup taşmasına neden olabilir. Korkuya teslim olursanız, olası olmasa bile en kötüsünü hayal etmeye başlayabilirsiniz. Yeni bir başlangıcın eşiğindeyseniz, neyin yanlış gidebileceğine dair korkularla bu başlangıcı gölgelemeyin.

22 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var ama görünüşe göre bu fırsatı hemen yakalayamayacaksınız. Her şey yoluna girecek. Kendinize ne kadar güçlü, azimli ve kararlı olduğunuzu hatırlatmanız gerekiyor. Sadece bu farkındalık bile devam etmeniz için size güç ve enerji verecektir ve devam etmek zorundasınız. Büyük bir işin ortasındasınız ve duramazsınız. Çok yakında, istediğiniz fırsatı yakalayacaksınız, ancak bir hedefi ya da hayali gerçekleştirmeye çok yakınsınız. Hedefe ulaşmak üzereyken ara vermeyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birisi sizi bir hedefe doğru balıklama atlamaya teşvik ediyor olabilir. Bu kişi, işleri ağırdan almanın bu hedefe ulaşmayı istemediğiniz algısını yarattığını iddia ediyor olabilir. Eğer balıklama atlarsanız, hedefinize olan bağlılığınızı göstereceğinizi söylüyor olabilir. Bu baskıya direnmek sizin için zor olabilir, özellikle de birden fazla kişi size baskı yapıyorsa. Ancak, acele etmemeniz akıllıca olacaktır. Geri alamayacağınız bir hata yapmamak için yavaş hareket etmeniz akıllıca olacaktır. Kimsenin sizi yanlış bir şey yapmaya yönlendirmesine izin vermeyin. Ne yapmanız gerektiğini en iyi siz bilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Hayatınız şu anda monoton, sıkıcı, donuk ve bunaltıcı görünse bile, işlerin daha heyecanlı bir döneme doğru yükselişe geçmesini bekleyebilirsiniz. Macera ve hareket istiyorsunuz ve bir süredir eski işlerinizi yetiştirmek ve odaklanmanızı gerektiren yoğun meselelerle uğraşmak zorunda kaldınız. Yine de yakında, tam size göre bir maceraya atılabilir ve kendinizi bu işin akışına bırakabilirsiniz. Ancak bu gerçekleşmeden önce, o an geldiğinde tüm endişelerinizi bir süreliğine geride bırakabilmeniz için tüm hazırlıklarınızı eksiksiz yaptığınızdan emin olun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kişisel yaşamınızda, muhtemelen sizden daha genç biri için bir rol modelsiniz. Bugün o kişi sizi rahatsız ederse bunu aklınızda tutun. Bu kişi sinirli, huysuz, öfkeli ya da kötü davranıyor olabilir, ancak onunla başa çıkarken elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kendi yüksek davranış standartlarınızı koruyabilirseniz, etkileyici ve kalıcı bir örnek oluşturmuş olursunuz. Buradaki rolünüz önemli, bu nedenle en iyi halinizi ortaya koyma kararlılığınızdan vazgeçmeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün kimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu yolunuza çıkanlara açıkça belirtin. Yalnız kalmak istemeniz olağanüstü bir durum, bu nedenle bu ihtiyacı hissettiğinizde, buna gerçekten ihtiyacınız var demektir.
Bu yüzden ruhunuzun sizi yönlendirdiği şeyi yapın ve herhangi bir bahane üretmenize gerek olmadığını hatırlayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün açgözlü, tamahkar insanlar sizi sinirlendirebilir. Başkalarını memnun etmenizi gerektiren bir proje veya girişimin başında olabilirsiniz. Bu insanlardan bazıları sadece kendilerine ve kendi ihtiyaçlarına odaklanırken, siz herkesin çıkarlarını korumak zorunda kalacaksınız. Eğer çok cömert davranırsanız, sizden faydalanabilirler. Bulunduğunuz pozisyonda akıllı olduğunuz için varsınız, bu yüzden bu yönünüzle liderlik etmelisiniz. Kararlar size ait, bu yüzden tüm odağın kendilerinde olmasını isteyen hiç kimseye itibar etmeyin. Doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Gösterişli ya da şamatacı bir arkadaşınız bugün sizi bir anlaşma için ikna etmeye çalışabilir. Arkadaşınızın neşesi ve coşkusu bulaşıcı olduğu için söylediklerine kanabilirsiniz. Sözleri sizi kandırmaya yönelik olmasa da, aldatıcı ve baş döndürücü olabilir ve sizi akıllarındaki şeyin harika bir fikir olduğuna inandırabilir. Ancak bugün, gerçek olamayacak kadar iyi görünen bu teklife göz atarsanız, muhtemelen gerçekten iyi olduğunu göreceksiniz. Bu nedenle akıllıca bir karar vermeye hazır olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Maddi durumunuz iyiye gidiyor gibi görünse de para ve genel olarak hayat konusunda kendinizi karamsar ve kayıtsız hissediyor olabilirsiniz. Hoşnutsuzluğunuzu aşırı harcama yaparak, yiyecek veya içeceklere aşırı düşkünlük göstererek ya da her ikisini birden yaparak yatıştırmak isteyebilirsiniz. Bu duygunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Mümkünse birkaç arkadaşınızla bir araya gelin ve iyi vakit geçirin. Aşırıya kaçmadan kendinizi küçük bir şeyle şımartın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir kişinin verdiği sözlerin laftan ibaret olduğunu düşünebilirsiniz. Geçmişte bu kişi sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Ona güvenmekten korkuyorsunuz. Ancak, birine güvenmeniz gerekiyorsa ve bu kişi size yardım etmeyi teklif eden tek kişiyse, başka seçeneğiniz olmayabilir. Bu kişinin sizi geçmişte hayal kırıklığına uğratması kasıtlı olmayabilir, hatta bunun farkında bile olmayabilir. Güveninizi belirtmeden önce konuyla ilgili fikrinizi söyleyin ki bu deneyim her ikiniz için de netlik kazansın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yakın zamanda verdiğiniz bir sözle bağlantılı olan endişeniz, verdiğiniz sözün yanlış olduğunu düşünmenize neden olabilir. Ancak, bu “alıcının pişmanlığı” gibi bir şey olabilir. Bir karar verdiniz ve şimdi bunun geri dönüp sizi rahatsız edeceğinden korkuyorsunuz ama böyle bir şey olmayacak. Kendinize makul, sorumlu bir birey olduğunuzu ve çok makul, sorumlu bir karar verdiğinizi hatırlatmanız gerekir. Bunu yaptıktan sonra, bunu aklınızda tutarak huzur ve güven içinde yolunuza devam edebileceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Korku, hayal gücünüzün korkunç olasılıklarla dolup taşmasına neden olabilir. Korkuya teslim olursanız, olası olmasa bile en kötüsünü hayal etmeye başlayabilirsiniz. Yeni bir başlangıcın eşiğindeyseniz, neyin yanlış gidebileceğine dair korkularla bu başlangıcı gölgelemeyin. Geleceğinizi derinden etkileyecek adımlar attığınız şu günlerde çok önemli bir noktada olabilirsiniz ve umutlu olmanız gereken pek çok şey olsa da, içinizde bir miktar korku da olabilir. Korkuyu söndürmeyi ve umut alevlerini körüklemeyi deneyin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sevdikleriniz iyi niyetli bir şekilde gelecekteki bir girişim için size fikirler sunabilir ve sizden kendi fikirlerini uygulamaya koymanızı isteyebilirler. Bu durum, özellikle de onların fikirlerini beğenmiyorsanız, hatta beğeniyor olsanız bile, bunaltıcı olabilir. Muhtemelen her şeyi uygulayamazsınız, aksi takdirde her şey karman çorman olur. Özel bir şey pişirdiğinizi düşünün. En sevdiğiniz malzemelerin hepsini ekleseydiniz, ortaya pek iyi bir şey çıkmazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN