KOÇ Holding ilan verdi, duyan sıraya girdi! Kariyer yapmak isteyene fırsat: TÜPRAŞ bu kişileri işe alacak

KOÇ Holding ilan verdi, duyan sıraya girdi! Kariyer yapmak isteyene fırsat: TÜPRAŞ bu kişileri işe alacak

Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri olan KOÇ Holding, yeni iş ilanı ile gündeme geldi. İş arayanlar, kariyer çizmek isteyenler bu fırsatı değerlendiriyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Koç Holding’in bünyesinde faaliyet gösteren TÜPRAŞ, yeni bir iş ilanı verdi. Türkiye’nin enerji devi olan ve alanında başarılı bir firma olan TÜPRAŞ, iş arama platformu Linkedln üzerinden iş ilanlarını yayınladı. Söz konusu iş alanlarına uygun olanlar ise başvuruya başladı.

yeni-proje-12.jpg

BAŞVURU YAPACAKLAR ELİNİ ÇABUK TUTSUN

Türkiye Petrol Rafinerileri veya kısaca TÜPRAŞ olarak bilinen ve 1983'te Batman, İzmir, İzmit ve Kırıkkale'deki devlete ait 4 petrol rafinerisinin birleştirilmesiyle çatı şirket olarak kurulan bu firma 2006 senesinde Koç Holding’e devredildi. Şimdi Koç Holding bünyesinde çalışmalarını sürdüren firma yeni iş ilanları açmaya devam ediyor. Son olarak beş ayrı alanda ilan açan TÜPRAŞ, Linkedln üzerinden detayları paylaştı.

yeni-proje-13.jpg

LinkedIn’de Koç Grubuna bağlı şirketin açtığı ilanlardaki görev tanımları şu şekilde:

  • Akdemi Şefi,
  • Bilgi Teknolojileri Yöneticisi,
  • Dijital Dönüşüm Uzmanı,
  • Kurumsal Finans Koordinatörü
  • Yatırımcı İlişkileri Uzmanı/Sr. Uzman

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN