Kızılcık Şerbeti dizisini sallayan veda! İzleyenler gidecek diye seviniyordu, kötü haber verildi

Kızılcık Şerbeti dizisini sallayan veda! İzleyenler gidecek diye seviniyordu, kötü haber verildi

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti’nde beklenmedik bir gelişme yaşandı. İzleyiciler gidecek diye beklerken kötü haber geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yayınlandığı ilk günden beri milyonlarca izleyicinin gönlünde taht kuran Kızılcık Şerbeti, her hafta Cuma akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizide yaşanan olaylar soluksuz takip edilirken diziye en son dahil olan isimlerden biri Görkem ise izleyicileri oldukça sinir ediyor. Yeni sezonda adından sıklıkla söz ettiren Görkem’in diziye devam edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

yeni-proje-2-004.jpg

YENİ SEZONDA DA YER ALACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide Görkem karakterine hayat veren Özge Özacar, yeni sezonda da dizide Görkem karakteri ile boy göstermeye devam edecek. Ünlü oyuncu hayat verdiği karakterle kimileri tarafından çok eleştirilirken kimileri tarafından ise oldukça sevilmişti.

yeni-proje-3-002.jpg

Tüm bunların yanı sıra Özacar, bu sezon da Cannes Film Festivali’nin ana sponsoru olan Campari’nin marka elçisi olarak 17 Mayıs’ta Fransa’nın Cannes şehrine gidecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN