Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan Fatih Terim sorusu! Galatasaraylılar bile bu soruya doğru cevap veremiyor

Ekranların en çok izlenen bilgi yarışmalarından Kim Milyoner Olmak programında ilginç bir soru yöneltildi. Fatih Terim ile ilgili sorunun yanıtını Galatasaraylılar bile bilemedi! İşte Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan Fatih Terim sorusu...

Popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de, Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı maç öncesi Fatih Terim'in soyunma odasında yaptığı konuşma ile ilgili bir soru soruldu. Yarışmacıya yöneltilen soru, ünlü teknik direktör Fatih Terim'in maç öncesi motivasyon konuşmasında kullandığı "Bam" kelimesinin kaç kez tekrarlandığıydı.

FATİH TERİM SORUSUNUN DETAYLARI

Yarışmacıya yöneltilen soru şu şekildeydi:

''Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı maç öncesinde Fatih Terim, kayıtlara geçen soyunma odası konuşmasında 'Bam' tam olarak hangi şekilde kullanmıştır?''

Verilen şıklar ise şunlardı:

  • A: Bam bam

  • B: Bam bam bam

  • C: Bam bam bam bam

  • D: Bam bam bam bam bam

Yarışmacı, doğru yanıt olarak B şıkkını tercih ederek Fatih Terim'in üç kez "Bam" dediğini düşündü. Ancak doğru cevap C şıkkı, yani "Bam bam bam bam" idi.

Doğru cevabın açıklanmasının ardından yarışmacı şaşkınlıkla "Demek ki dört kere söylemiş" dedi. Program sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ise, "Evet, siz de öyle bir söylediniz ki üç kere söylediğine hepimizi ikna ettiniz" diyerek yarışmacının yanıtına esprili bir yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN