Kevin Bacon kılık değiştirip ünlü değilmiş gibi davrandı: Berbat bir şeydi

Kevin Bacon kılık değiştirip ünlü değilmiş gibi davrandı: Berbat bir şeydi

Dünyaca ünlü aktör Kevin Bacon, bir günlüğüne kılık değiştirip ünlü biri değilmiş gibi davrandığını ve bunun "berbat" bir deneyim olduğunu söyledi. Bacon, "Bilmiyorum, bir kahve falan almak için sırada beklemek zorunda kaldım. Ünlü olmaya geri dönmek istiyorum" dedi.

ABD'li oyuncu Kevin Bacon, Vanity Fair'e yaptığı açıklamada, bir günlüğüne ünlü biri değilmiş gibi davrandığını söyledi. 65 yaşındaki oyuncu, “Kevin Bacon Sıradan Bir İnsan Olarak Bir Gün Geçirdi" adında bir deneye imza attı ve bunun için profesyonel bir ekiple çalıştı.

Bacon, planı hakkında "Şapkamı ve gözlüklerimi takmam yalnızca belirli bir dereceye kadar işe yarayacaktı. Özel efekt makyaj sanatçısına gittim ve ondan beni protez kullanarak tanınmaz hale getirmesini istedim" dedi.

'ÜNLÜ OLMAYA GERİ DÖNMEK İSTİYORUM'

Takma dişler, farklı bir burun ve bir çift gözlük taktırdıktan sonra Bacon, Los Angeles'taki bir alışveriş merkezine gitti. "Kimse beni tanımadı" diyen oyuncu, "İnsanlar bana nazik davranmayarak beni itiyordu. Kimse 'Seni seviyorum' demedi. Bilmiyorum, bir kahve falan almak için sırada beklemek zorunda kaldım. Ben de 'Bu berbat bir şey' dedim. Ünlü olmaya geri dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN