Kerem Alışık ile Ece Uslu oynayacaktı: Siyah Kalp dizisinde sürpriz ayrılık

Kerem Alışık ile Ece Uslu oynayacaktı: Siyah Kalp dizisinde sürpriz ayrılık

Tims&B’nin Show TV için hazırladığı Kerem Alışık ile Ece Uslu'nun başrollerini paylaşacağı "Siyah Kalp" dizisinde sürpriz ayrılık yaşandı. Kerem Alışık dizinin oyuncu kadrosundan çıkarken yapım şirketi, Ece Uslu'ya yeni bir partner arıyor.

Tims&B’nin yeni sezon için Show TV'ye hazırladığı "Siyah Kalp" dizisinin çekimleri Kapadokya'da başlayacak. İlk üç bölümünü Uluç Bayraktar'ın yöneteceği dizi, yakında sete çıkacak.

6.jpg

Senaryosunu Ayfer Tunç'un yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda Işıl Yücesoy "Nihayet, Genco Özak "Esat" karakterlerini canlandıracak.

3.jpg

Dizinin başrolleri arasında ise son olarak Ece Uslu "Sumru" rolüyle katıldı.

5.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizide Sumru'nun eşi "Samet" rolü için adı geçen Kerem Alışık'ın projeden ayrıldığı ve yapım şirketinin başka bir dizisi ile görüştüğü öğrenildi.

1-012.jpg

Yapım şirketi Ece Uslu'ya yeni partner arayışında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN