Kendinizden emin olana kadar bekleyin! Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep ve kovalar... İşte 9 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Kendinizden emin olana kadar bekleyin! Koç, boğa, yengeç, terazi, akrep ve kovalar... İşte 9 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Yaratıcı bir fikrinizi ya da düşünmekte olduğunuz bir yatırım veya iş girişimi hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Peki bunu yaparken aradığınız tek şeyin geri bildirim olduğundan emin misiniz? Henüz kendinize güvenmediğiniz için geri bildirimden ziyade onay arıyorsanız fikirlerinizi ve düşüncelerinizi oturtana kadar beklemek en iyisi olabilir.

9 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayalinizdeki tatil ya da şu anda düşündüğünüz başka bir fikir, gerçekleşmesi çok zor bir fantezi gibi görünebilir. Oysa gerçeğe dönüştürmek o kadar da zor olmayabilir. Fikrinize gerçekleşemeyecek kadar gerçekçi değilmiş gibi davranırsanız bunu yapmanın bir yolunu bulmak için asla harekete geçemezsiniz. Bugün, yapmayı umduğunuz şeye başlayabileceğiniz bazı pratik yollar aramaya başlayın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sıcak bir günde koşan bir koşucunun yanından geçtiyseniz bunu nasıl yapabildiğini merak edebilirsiniz. Bunu yapmak zor görünüyor. Yine de bu insanlar genellikle kendilerini motive edebilecekleri yere ulaşabilmek için kulaklık takarlar. Bu kişiler yola devam edebilmek için canlandırıcı müzikler ya da motivasyon kayıtları dinleyebilirler. Bugün sizin için genel bir rahatsızlık söz konusu, bu nedenle ister fiziksel ister zihinsel olsun, tamamlamayı umduğunuz bir şeye odaklanmakta güçlük çekiyorsanız kendinizi motive etmenin bir yolunu bulun. İstek varsa mutlaka bir yolu vardır!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yeni bir çalışmada karşılaştığınız bir zorluk son derece karmaşık görünebilir. Nasıl ortaya çıktığını veya işleri daha iyi hale getirmek için ne yapabileceğinizi anlayamıyor olabilirsiniz ve bu çok sinir bozucu olabilir. Buna benzer bir durumla geçmişte de karşılaşmış ve çok iyi bir şekilde üstesinden gelebilmiş olabilirsiniz. O döneme geri döner ve şimdiki sorunla olan benzerliklerini incelerseniz bu mevcut sorunu başarıyla ele almanın harika bir yolunu bulacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Üzerinde uzun zamandır düşündüğünüz ve belki de hayalini kurduğunuz bir dönüşümün hemen başındasınız. Hatta bunu henüz fark etmemiş olabilirsiniz, ancak bu değişim gerçekleşiyor ve hiçbir şey bunu durduramaz. Bu tam olarak doğru değil. Vazgeçerseniz veya kendinize inanmayı bırakırsanız yükselişiniz daha yavaş olur, hatta ilerlemeyi bile durdurabilirsiniz, ancak kendinize inanmaya devam ederseniz hedefinize ulaşırsınız. Zihninizin dingin ve endişesiz olmasına izin verdiğinizde neler olduğunu hissetmeye başlayacak ve kaçınılmaz olarak oraya varacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Hayatınızdaki biri aniden yeni sınırlara sahip olmanıza şaşırabilir. Bu durum aranızda bazı sürtüşmeler yaratıyor olabilir. Ancak, bu sınırları daima uygulamak istemiş ama bugüne kadar uygulamamış olabilirsiniz. Şimdi ise bu yeni bir fikir gibi görünebilir ve bu da biraz kırgınlık yaratıyor olabilir. Bu konuda ne hissettiğinizi ifade etmeye çalışırsanız karşı tarafın öfkelenmesini ve savunmaya geçmesini önleyebilirsiniz. İletişim, ihtiyacınız olanı çatışmasız bir şekilde elde etmenin anahtarı olacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başka bir kişinin başarılarını ve görünüşte ne kadar ileride olduğunu düşünmeyi bırakmanız gerekir. Bunun yerine, kendi hayatınızdan ne istediğinize ve oraya nasıl ulaşacağınıza odaklanmanız gerekir. Kendinizi ya da başardıklarınızı bir başkasıyla kıyaslamak değerli zamanınızı boşa harcamaktır. Yalnızca ne istediğinizi değil, oraya nasıl ulaşacağınızı da bulmanız gerekir. Bu yol, imrenilecek başka bir kişinin izlediği yoldan farklı olabilir ama sorun değil. Çünkü siz eşsiz birisiniz!

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Şu anda uğraştığınız bir sorun, başka birinin büyüttüğü kadar büyük bir sorun olmayabilir. Bu kişi ister drama peşinde olsun, ister sorun çıkarmaya çalışsın, isterse de olayı abartmak için belirsiz bir nedeni olsun, dikkatinizi dağıtmamanız gerekir. Herhangi bir histeriye ya da korkuya kapılmayın. İşlerin o kadar da kötü olmadığını ve sadece basit bir çözüme ihtiyaç duyulacağını bilecek kadar rasyonelsiniz. Endişelenmeyin!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yaratıcı bir fikrinizi ya da düşünmekte olduğunuz bir yatırım veya iş girişimi hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Peki bunu yaparken aradığınız tek şeyin geri bildirim olduğundan emin misiniz? Henüz kendinize güvenmediğiniz için geri bildirimden ziyade onay arıyorsanız fikirlerinizi ve düşüncelerinizi oturtana kadar beklemek en iyisi olabilir. Üzerinde çalıştığınız şey konusunda heyecanlıysanız ve olumsuz bir şey duyarsanız bu sizi daha ileri gitmekten alıkoyabilir ve bu ciddiye almanız gereken bir şey! Kendinizden emin olana kadar bekleyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Pes eden biri değilsiniz ve bu gerçekle gurur duyuyorsunuz. Bir işe başladığınızda, onu bitirme kararlılığıyla hareket ediyorsunuz. Çok sağlam bir iradeniz var ve bu yüzden bazen sırf pes eden biri olarak görülmek istemediğiniz için bazı durumlarda takılıp kalıyorsunuz. Vazgeçmenin en iyisi olacağına dair işaretler olsa da şu anda tamamlamak zorunda olduğunuzu hissettiğiniz bir durumda olabilirsiniz. Bu durumda bırakmak vazgeçmiş olmak değil, zor ama iyi bir seçim yapmak gerektiği anlamına gelir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Beklenmedik değişikliklerden hoşlanmayabilirsiniz ve şu anda olumsuz bir etkisi olacağından korktuğunuz bir değişiklikle mücadele ediyor olabilirsiniz. Bununla mücadele etmenizin nedeni, bu değişikliğin sizin uygulamadığınız ve öngörmediğiniz bir değişiklik olması olabilir. Bu değişimin geniş kapsamlı olasılıklarını düşünmek için bugün biraz zaman harcamalısınız. Bunu yaptığınızda, sebep olacağını sandığınız kötü etkiyi yaratmadığını görebilirsiniz ve bu konudaki endişeniz yersiz olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birinin planınıza müdahale etmesine kızmak için iyi bir nedeniniz olabilir. Ne de olsa siz zaten becerikli bir insansınız ve ne yaptığınızı biliyorsunuz. Bu müdahaleye verdiğiniz tepkide anlayışlı olmaya çalışın. Bu kişi iyi niyetli olabilir ve gerçekten yardıma ihtiyacınız olmasa bile size yardım etmek istiyor olabilir. Yardım teklifi için teşekkür edin ve bu kişiye yaptığınız işte bir rol vermenin bir yolu olup olmadığına bakın. Bu, sürece dahil olan herkes için iyi olacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir başkasından istediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz bir şey konusunda çok net olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak o kişi bunu anlamıyor olabilir. Neden ona bir türlü derdinizi anlatamıyorsunuz? Üstün bir hayal gücüne sahip yaratıcı bir bireysiniz. Bazen kendinizi çok özgün bir şekilde ifade ediyorsunuz, ancak herkes sizin şairane iletişim tarzınızı yorumlayamıyor. Birisine derdinizi anlatamıyorsanız, aktarmak istediğiniz şeyi daha açık bir şekilde ifade etmeyi deneyin. Bu işe yarayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN