Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Beynine üçüncü kez pıhtı atması nedeniyle yoğun bakıma alınan ve ameliyat edilen Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Jülide Kural, tedavisinin Koç Üniversitesi Hastanesi'nde daha yoğun bir fizik tedavi programıyla devam edeceğini açıkladı.

Son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili, hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi. Kural, usta aktörün Instagram hesabından yaptığı açıklamada, İnanır’ın mevcut durumu ve tedavi süreci hakkında bilgi verirken, medyada yer alan spekülasyonlara da yanıt verdi.

Kadir İnanır’ın uzun süredir devam eden hastane tedavi sürecinde önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirten Jülide Kural, "Aylar süren hastane tedavi sürecinde çok olumlu gelişmeler olurken, bir anda enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar da yaşanmadı değil. Ancak her seferinde Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini kısaca yaşama tutkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü, bütün zorlukları aşmada hep kararlı oldu" ifadelerini kullandı. Kural, İnanır'ın yaşama bağlılığı ve mücadeleci ruhuyla bu zorlu süreci atlattığını vurguladı.

HASTANE DEĞİŞİKLİĞİ VE YENİ TEDAVİ SÜRECİ

Kural, 24 Mart’tan bu yana devam eden tedavi sürecini, 16 Ağustos itibariyle Koç Üniversitesi Hastanesi'nde sürdürme kararı aldıklarını açıkladı. Bu kararı almalarında doktorların yönlendirmesiyle daha yoğun bir fizik tedavi programına ihtiyaç duyulmasının etkili olduğunu belirtti. "Doktorlarımızın yönlendirmesi ile daha yoğun bir fizik tedavi programına dahil olmanın gerekliliği bu kararı almamızda temel teşkil etti. Eminim iyileşme süreci daha da hız kazanacaktır" diyen Kural, tedavi sürecinin yeni hastanede devam edeceğini duyurdu.

Jülide Kural, açıklamasında, bazı medya organlarında yer alan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini de vurguladı. Kadir İnanır’ın isteği doğrultusunda, kendisi ve doktorları dışında yapılan hiçbir açıklamaya kulak asılmamasını rica eden Kural, "Tüm bu mücadele sürerken kimi niteliksiz kanalların niteliksiz programları ya da tıklanarak para kazanma peşindeki zavallıların yalan haberlerine kulak asmamanızı rica ediyorum. Her tür kalitesizliğin kol gezdiği şu zamanlarda; bu ülkenin önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"MÜCADELEYE DEVAM"

Açıklamanın sonunda, Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki tek yetkili açıklamaların sadece doktorları ve Jülide Kural tarafından yapılacağı belirtildi. Kural, İnanır’ın iyileşme sürecine olan inancını koruduğunu ve mücadeleye kararlılıkla devam ettiğini vurgulayarak, "Kadir'in isteğidir: Doktorları ve benim dışımda yapılacak hiçbir habere kulak asmayınız. Ve son söz. Mücadeleye devam" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN