Kadir Doğulu'dan hamile eşi Neslihan Atagül'e: İyi ki doğdun sevgilim

Kadir Doğulu'dan hamile eşi Neslihan Atagül'e: İyi ki doğdun sevgilim

Oyuncu Neslihan Atagül, 32. yaşını kutladı. Eşi Kadir Doğulu'nun yaptığı sürpriz doğum günü kutlamasıyla mutlu olan Atagül, sosyal medya hesabından takipçilerine teşekkür etti. Doğulu, eşinin doğum gününü kutlarken, "Hayatımın en güzel hediyesi sensin" şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı. Neslihan Atagül ise gelen tüm tebrik mesajları için teşekkür ederek, "Bu güzel günler hiç bitmesin" dedi.

Oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile evlendikleri 2016 yılından beri mutlu bir birliktelik yaşıyor. Fatih Harbiye setinde başlayan aşkları evlilikle taçlanan çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor.

"BİZ MUTLUYUZ VE İYİYİZ"

Hamile olduğunu bu paylaşımla duyuran Atagül, "Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" ifadelerini kullanmıştı.

"BÜYÜYEN AİLEMİZ VE BİRLİKTE YAŞAYACAĞIMIZ ÇOK UZUN YILLARIMIZ OLSUN"

Şimdilerde ilk kez anne olmaya hazırlanan Neslihan Atagül, 32 yaşına bastı.

Kadir Doğulu, eşinin doğum gününü "İyi ki doğdun sevgilim, nice kutlanacak değerli anılarımız, artan, büyüyen ailemiz ve birlikte yaşayacağımız çok uzun yıllarımız olsun" sözleriyle kutladı.

Doğum gününü kutlayanlara teşekkür eden Neslihan Atagül de duygularını "Ben mutluyum hem de çok... Eşimle, ailemle, heyecanla ve hasretle beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz. Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız" sözleriyle dile getirdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN