İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan soyadı hamlesi

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan soyadı hamlesi

Türkücü İbrahim Tatlıses ile kızı Işıl Çıtak arasında sular durulmuyor. Ünlü sanatçının evlat ayırdığını iddia eden Çıtak, sosyal medyadan Tatlıses soyadını kaldırmak için harekete geçti.

Şarkıcı Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde babası İbrahim Tatlıses’ten psikolojik şiddet ve mobbing gördüğünü söylemişti. Babasının evlat ayırdığını iddia eden Çıtak, “Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Çıktı bir anda ‘Dilan benim kızım’ dedi. O saatten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok" açıklamalarıyla dikkat çekmişti.

'SOYADIMI KULLANMASIN'

Çıtak'ın sözleri üzerine Tatlıses “Benim soyadımı kullanmasın. Dilan Çıtak’ın tek derdi İdo Bey" demişti. Baba-kız arasındaki gerilim giderek tırmanırken Dilan Çıtak'tan soyadı hamlesi geldi.

'ÜZERİMDEN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI'

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Çıtak, "Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız merak etmeyin. Zaten istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacak olmak harika. Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın oh diyorum, şükür diyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN