İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e zehir akıttı! O sözlere sert yanıt: "Kör ol ama nankör olma"

İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e zehir akıttı! O sözlere sert yanıt: "Kör ol ama nankör olma"

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'den Mustafa Keser'e zehir zemberek sözler! O sözlere öyle bir yanıt verdi ki: "Kör ol ama nankör olma"

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, meslektaşı Mustafa Keser'in Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi. Keser'in, "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor" şeklinde eleştirmesine karşı Tatlıses, "Tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için bunları yapıyor. Kör ol ama nankör olma" diyerek tepki gösterdi.

"ONU SAHNEYE ÇIKARAN KİMMİŞ?"

İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırı davasında karar: 3 sanığa ayrı ayrı otuzar yıl hapis cezası - Günün Haberleri

Tatlıses, verdiği röportajda Keser'e karşı sert ifadeler kullanarak, onun nankörlüğünü eleştirdi. Özellikle Mustafa Keser'in kariyerine destek verdiği bir zamanlarda kendisine karşı bu şekilde konuşmasını da eleştiren Tatlıses, "Mustafa Keser'e sorun, onu da sahneye çıkaran kimmiş? Bana da zamanında konuşur gibi oldu ama ben önlemimi aldım, konuşamaz. Nankör insanı sevmiyorum" şeklinde konuştu.

"BU SANATÇILAR İÇİN SÖYLEDİKLERİ HADSİZLİKTİR"

İbrahim Tatlıses 5 dairesini depremzedelere açtı - Son Dakika Magazin Haberleri

Sanatçı, Keser'in müzikal yeteneklerini inkar etmediğini ancak sözlerinin diğer sanatçılara karşı saygısızlık olduğunu vurguladı. Tatlıses, "Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ama tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor. Kişi olarak da haddini bilmeli. Hayatım boyunca nankör olmadım. Kör ol ama nankör olma. Ben nankörleri hayatım boyunca sevmedim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN