'Harika Çılgınlar' dizisi geliyor: Helin Kandemir kadroda

'Harika Çılgınlar' dizisi geliyor: Helin Kandemir kadroda

Başarılı oyuncu Helin Kandemir, yakında Now platformunda yayınlanacak olan dönem dizisi 'Harika Çlgınlar'ın kadrosuna dahil oldu.

MedYapım'ın merakla beklenen dönem dizisi 'Harika Çılgınlar'ın kadrosu her geçen gün daha da güçleniyor. Zaten Fırat Tanış, Vahide Perçin, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza ve Devrim Yakut gibi önemli isimleri bir araya getiren diziye şimdi de yetenekli oyuncu Helin Kandemir katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide 'Sümbül' rolüne hayat verecek.

'Balina' adlı oyundaki oyunculuğuyla beğeni toplayan oyuncu Tims&B imzalı Selman Nacar’ın Netflix için çektiği 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde de başrol oynuyor.

'Harika Çılgınlar' dizisi, Şakir Paşa ve ailesinin sırlarla dolu hikayesini Hande Altaylı’nın kalemiyle televizyona taşıyacak.

Berlin’de yaşayan ve önceki yıl 'Ru' dizisiyle setlere dönen Meryem Uzerli'nin de diziyle anlaşma aşamasında olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN