Hakan Peker’den beklenmedik hamle! 90’ların pop yıldızı Hakan Peker şimdi siyasette! Hangi partiyle aday olacağını duyurdu!

Hakan Peker’den beklenmedik hamle! 90’ların pop yıldızı Hakan Peker şimdi siyasette! Hangi partiyle aday olacağını duyurdu!

90'ların pop yıldızı Hakan Peker, sahne ışıklarını siyasete çeviriyor! Müzik kariyerini geride bırakan Peker, hangi partiden aday olacağını duyurdu.

90'lar pop müziğinin önde gelen isimlerinden Hakan Peker, müzik kariyerinin ardından siyasete adım atma kararı aldı. Hangi partiyle aday olacağını duyuran Peker, yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyaset sahnesine dahil olma niyetini açıkladı. Şarkıcılık kariyerini geride bırakan Peker, rotasını bu kez siyasete çevirerek dikkatleri üzerine çekti.

O BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU

5c247e84ae7849183ccc09be.jpg

Siyasi arenadaki ilk adımını Karabük'ün Safranbolu ilçesinde belediye başkanlığına adaylığını koyarak atan Peker, önemli açıklamalarda bulundu.

Peker'in verdiği röportaja göre, annesi Eflanili olan ve Karabük'ün Safranbolu ilçesine sık sık ziyaretlerde bulunan Peker, ilçeye olan bağını vurguladı. Yılda en az on kez bu bölgeye gittiğini belirten Peker, Safranbolu'nun özel ve kültürel değerlerine dikkat çekti.

Safranbolu'nun Dünya Mirası Kenti unvanına sahip olduğunu ifade eden Peker, ilçenin daha büyük bir potansiyeli olduğunu ve turizm alanında önemli adımlar atabileceğini belirtti. Peker, ilçeye yılda 30-40 milyon turist çekme potansiyelinin bulunduğuna inanıyor ve bu sayede ilçenin hem sanat hem de kültür alanında daha üst sıralara çıkabileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN