Hadise'den kocasına büyük ayıp! Bakın 7 aylık evliliği nasıl sildi? "Antepli kaynana çıldıracak"

Hadise'den kocasına büyük ayıp! Bakın 7 aylık evliliği nasıl sildi? "Antepli kaynana çıldıracak"

Boşanacakları iddia edilen Hadise- Mehmet Dinçerler çifti açıklama yapmazken, alyansını çıkaran Dinçerler'e bir hamle daha eşinden geldi. Mekanının açılışını yapan Mehmet Dinçerler'e bakın Hadise ne yaptı?

İzmir konserinde 'Küçük bir yol' şarkısında sahnede ağlayan Hadise, herkesi şaşırtırken, ardından eşi Mehmet Dinçerler, alyansını çıkardı. Evliliklerinde kriz çıktığı iddia edilen çiftin yakın arkadaşlarına "Her şey yolunda" mesajı verdiği iddia edildi. Tüm bunlar yaşanırken, Mehmet Dinçerler'in pastane açılışına eşi Hadise beklenirken bakın ne oldu?

hadiseaglama-002.jpg

SAHNEDE AĞLAMASI HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARDI

Kaan Yıldırım'la sevgili olduğu dönemde çıkardığı şarkısını evliyken sahnede okuyan Hadise'nin gözyaşlarına boğulması evliliğinde sorun yaşıyor iddialarını gündeme getirdi. Hadise'nin ağlamasından sonra Kaan Yıldırım, oyuncu Pınar Deniz ile ele ele aşklarını ilan etmesinden sonra olaylar sarpa sardı.

hadise1-002.jpg

YÜZÜK HAMLESİNE HADİSE'DEN YENİ HAMLE

Hadise'ye bir darbede eşi Mehmet Dinçerler'den geldi. Dinçerler'in paylaşım yaparken yüzüğü çıkardığı görüldü.

whatsapp-image-2022-09-08-at-15-00-14.jpeg

Gözler Dinçerler'in yapacağı büyük açılışa döndü. Yeni bir mekan açan Mehmet Dinçerler, büyük açılış için paylaşım yaparken, eşi Hadise'nin tepkisiz kalması ayrılık iddialarını güçlendirdi. Hadise, eşinin açılışına katılmadı.

12252-1.jpg

BEBEK YÜZÜNDEN KRİZ ÇIKTI İDDİASI

İddialara göre; Hadise ve eşinin arasında bebek krizi yaşandığı ve bundan dolayı boşanmanın eşiğine geldiği belirtildi. Hadise, çocuk isterken eşinin buna sıcak bakmaması ikili arasında ipleri kopardı. Araya ailelerin girdiği de konuşulanlar arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN