Gerilim tırmanıyor: 'Teşkilat'ın Hamdi'sini Adnan Biricik canlandıracak

Gerilim tırmanıyor: 'Teşkilat'ın Hamdi'sini Adnan Biricik canlandıracak

Teşkilat'ın 5'inci sezonunda hikayeye çok sayıda kötü karakter dahil olacak. Dizinin oyuncu kadrosuna Tolga Sarıtaş'ın ardından Adnan Biricik katıldı. Biricik, mafya babası "Hamdi" karakterine hayat verecek.

İzleyicilerin heyecanla beklediği "Teşkilat" dizisi, 5'inci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İstihbarat Teşkilatı’nın kahramanlık hikayelerini konu alan dizi, bu sezon Tolga Sarıtaş’ın hayat vereceği Altay Yüzbaşı karakteriyle farklı bir boyut kazanacak. "Altay’dan Tuna’ya" sloganıyla tanıtılan yeni sezon, aksiyon dolu sahneleri ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekecek.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı kulis bilgilerine göre; Altay Yüzbaşı, dizide MİT bünyesinde özel bir göreve getirilen Neslihan’ı (Aybüke Pusat) koruma görevini üstlenecek. Bu görev, dizinin tansiyonunu artırırken, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

DİZİYE BİRDEN FAZLA KARAKTER DAHİL OLDU

5. sezonun en dikkat çekici özelliği ise, birden fazla kötü karakterin hikayeye dahil edilmesi. "Bora" adlı bir iş insanı ve eşi Amerikalı Carrie, Altay’ın kız kardeşi "Seda", mafya babası "Hamdi" ve Hamdi’nin genç eşi "Güniz" gibi karakterler, dizinin yeni sezonuna damga vuracak.

HAMDİ'Yİ ADNAN BİRİCİK CANLANDIRACAK

Özellikle Hamdi karakteri, oyuncu Adnan Biricik tarafından canlandırılacak ve karakterin Korkut (Yunus Emre Yıldırımer) ile Bulgaristan’da bir hapishanede yollarının kesişmesiyle hikayeye dahil olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN