Gazapizm'den Gülse Birsel'e sert tepki: Bu sığlıkta baktığına emindik

Gazapizm'den Gülse Birsel'e sert tepki: Bu sığlıkta baktığına emindik

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel'in rap müziği eleştiren açıklamaları, rapçi Gazapizm'in tepkisini çekti. Gazapizm "Tüm bunlara bu sığlıkta baktığına emindik zaten" dedi.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Birsel, rap müziklerindeki şarkı sözlerini abartılı bulduğunu belirterek, "Bu kadar sağlık sorununuz olamaz. 'Kurumuş boğazım, bacaklarım ağrıyor, başımda bir sızı, ayaklarım tutmuyor...' Çok üşüyorlar. Ben çok üşürüm, benden daha çok üşüyorlar. İstanbul soğuk diye şikayet ediyorlar, soğuk değil" şeklinde konuştu.

Bu ifadeler, özellikle rap camiasında tepki topladı. Ünlü rapçi Gazapizm (Anıl Acar), Birsel'in bu yorumlarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Gazapizm, paylaşımında "Kalır burjuva düşlerin yalanlardan arda. Bu arada Gülse hanımefendinin bu videoda beni şaşırtan hiçbir söylemi yok. Tüm bunlara bu sığlıkta baktığına emindik zaten. Yeni kitabı hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN