Fallout oyun serisinin dizi uyarlaması Amazon Prime'da! İlk sezonun tüm bölümleri soluksuz izlenebilecek

Fallout oyun serisinin dizi uyarlaması Amazon Prime'da! İlk sezonun tüm bölümleri soluksuz izlenebilecek

Popüler oyun serisi Fallout'un dizi uyarlaması Amazon Prime Video'da dün gece saatlerinde erişime açıldı! Oyunun hayranları dizinin ilk sezonunu kesintisiz izleyebilecek...

Amazon Prime Video'nun heyecanla beklenen dizisi Fallout, sonunda izleyicilerle buluştu. Güç Yüzükleri dönemindeki geri bildirimleri dikkate alan Amazon, bu sefer izleyicilere tek tek bölüm yerine sezonun tamamını izleme imkanı sunuyor.

Dizinin yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy, popüler oyun serisi Fallout'un televizyon uyarlamasını yaparak izleyicilere benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyorlar. Dizi, yine Fallout evreninin ikonik Vault adlı yer altı sığınağında başlıyor.

FALLOUT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Amazon'un Fallout Dizisinden Yeni Görseller Sızdırıldı

Ana karakter Lucy'yi canlandıran Ella Purnell, Vault'tan ayrılarak kıyamet sonrası bir dünyaya adım atıyor ve burada dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıya kalıyor. Bu epik macerada Lucy'ye eşlik edecek karakter ise The Ghoul rolünde Walton Goggins tarafından canlandırılıyor.

Fallout, izleyicilere post-apokaliptik bir dünyanın derinliklerine doğru unutulmaz bir yolculuk vaat ediyor. Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un yönetmenlik koltuğunda olduğu bu dizi, post-nükleer savaş dünyasının karmaşıklığını ve karakterlerin içsel mücadelelerini ustalıkla ele alıyor. Amazon Prime Video aboneleri, bu benzersiz ve heyecan dolu seriyi keşfetmek için sabırsızlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN