Cihangir Ceyhan’ın yeni dizisi belli oldu

Cihangir Ceyhan’ın yeni dizisi belli oldu

Son olarak “Dengeler Biri Olmak” dizisiyle övgü toplayan Cihangir Ceyhan, TRT’nin dijital platformu tabii için yeni bir dizi çekmeye hazırlanıyor. Kod adı “Yankı” olan dizi, sınıf çatışmasını anlatacak.

Senarist ve yönetmen Ozan Aksungur'un, yapımcılığını Fatih Mahmut Altay’ın üstleneceği, kod adı “Yankı” olan dizisi TRT’nin dijital platformu tabii için çekilecek. Ozan Aksungur, Oğuz Ayaz ve Ozan Ayaz’la beraber yazdığı dizinin yönetmen koltuğuna da oturacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 10 bölümden oluşacak dizi için ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan ve Kızıl Goncalar’ın 'Hande'si Duygu Sarışın’la imza aşamasına gelindi. Cihangir Ceyhan’ın partneri için de ünlü bir kadın oyuncuyla görüşmeler sürüyor.

DİZİNİN KONUSU

Çekimlerinin temmuz ayında başlaması planlanan drama türündeki dizi, arzu değer çelişkisi ve sınıf çatışması konusu ana ekseninde ilerleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN