Büyük mirasın tek varisi! Sakıp Sabancı'nın tek torunu Melisa yıllar sonra ortaya çıktı

Büyük mirasın tek varisi! Sakıp Sabancı'nın tek torunu Melisa yıllar sonra ortaya çıktı

Sakıp Sabancı'nın büyük mirasının sahibi belli oldu. Tabancanın tek torunu Melisa Tapan uzun yılların ardından ilk kez görüntülendi. Bir davette boy gösteren Melisa Tapan, Türkiye'nin de ilgi odağı oldu.

Türkiye'nin önemli iş adamlarından merhum Sakıp Sabancı'nın tek torunu olan Elçin Melisa Sabancı Tapan, geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde objektiflere takıldı. Uzun süredir gözlerden uzakta yaşayan Tapan, yıllar sonra herkesin odak noktası oldu.

GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLEDİ

Hem güzelliği hem de fiziği ile herkesin aklını başından alan Elçin Melisa Sabancı Tapan, mütevazi duruşuyla da büyük beğeni kazandı. Sevil Sabancı ve Bedri Eran Tapan'ın çocukları olarak dünyaya gelen 31 yaşındaki Tapan, Sabancı ailesine 4 nesil üye olarak aynı zamanda tek varis olarak biliniyor.

ekran-goruntusu-2024-06-05-165913.png

Richmond Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü mezunu olan Melisa Tapan, Holding şirketlerinden dünyaca ünlü lastik markası Bridgestone'da İş hayatına başladı. 2019 yılında kurduğu Gate 27 isimli uluslararası konuk sanatçı programını yöneten Melisa Tapan, sanat dünyasının yakından tanıdığı bir isim olarak bilinmektedir.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sabancı Holding de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Tapan, geçtiğimiz yıllarda dedesi Sakıp Sabancı için “Tasarrufa büyük önem verirdi. Ülkemizi, çocukları, hayvanları, doğayı çok severdi. Küçük şeylerden büyük mutluluk duymayı dedemden öğrendim.” sözlerini paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-06-06-080745.png

Sevil Sabancı ve iş insanı Eran Tapan,1991 yılında evlendi. 3 yıl sonra ayrılık kararı alan çift şaşkınlık yaratırken Galatasaray kongre üyesi olan iş insanı Eran Tapan 2021'de Demet Sönmez ile evlendi.Çiftin Geçtiğimiz ay ise bir oğlu dünyaya geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN