Bugün dizi izleyecekler dikkat! Yeni bölümler yayınlanmayacak, nedeni belli oldu

Bugün dizi izleyecekler dikkat! Yeni bölümler yayınlanmayacak, nedeni belli oldu

Milyonlarca dizi izleyicisine kötü bir haber geldi. Yeni bölümlerin yayınlanmayacağı öğrenildi. Peki dizilerin yeni bölümleri neden yok? İşte merak edilenlerin detayı…

Dün Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrası televizyon kanalları, izleyicilerine duyarlılık göstererek dizilerin tekrar bölümlerini yayınlama kararı aldı. Bugün ise dizi severler için kötü haber var: Yeni bölümler yayınlanmayacak.

2022/09/17/bugun-televizyonda-neler-var-967764.jpg

REKLAM GELİRLERİNDEKİ DÜŞÜŞ SEKTÖRÜ ETKİLEDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, bu akşam dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmaması kararı, düşen reklam gelirleri nedeniyle alındı. Dizi yapımcıları, bölüm başı maliyetlerini karşılamak için gerekli reklam gelirini toplayamadıkları için tekrar bölümlerin yayınlanacağını açıkladılar.

2023/02/15/televizyon-izleme-suresi.jpg

Dün akşam, terör saldırısının etkisiyle tüm kanallar tekrar bölümlerle ekrana gelirken, bu akşam için de benzer bir durum söz konusu. Dizi tutkunları, uzun süredir bekledikleri yeni bölümleri izlemek yerine geçmiş bölümleri tekrar görecekler.

Tüm bu gelişmeler, izleyicilerin dizi takvimlerini etkilerken, yapımcıların da reklam anlaşmalarını gözden geçirmelerine neden oluyor. Dizi izleyicileri, yeni bölümler için bir sonraki yayın tarihini merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN