Bu kan grubu en zekileri içeriyor! Zeki insanlar bu kan grubundan çıkıyor!

Bu kan grubu en zekileri içeriyor! Zeki insanlar bu kan grubundan çıkıyor!

Yapılan araştırmalar doğrultusunda en zeki insanların bu kan grubuna dahil olduğu ortaya çıktı. Kan gruplarının bilişsel yetenekler üzerindeki etkilerinin yanı sıra zihinsel yetenekler üzerindeki etkileri de her geçen gün gözler önüne seriliyor. Kan grupları ile bilişsel yetenekler arasında incelemelerde bulunan bilim insanları ilginç bir detayı ortaya çıkardı. Dünyanın en zekileri bu kan grubundan çıkıyor. İşte en zeki kan grupları…

Birçok kişinin önemsiz olarak gördüğü ancak son derece Hayati bir öneme sahip olan kan grupları yalnızca kan alıp verme işlemlerinde değil günlük hayattaki yeteneklerimiz üzerinde de etkisini gösteriyor. Japonya'da yapılan araştırmalar doğrultusunda insanların zekası ile kan grupları arasındaki bir ilişki olup olmadığı araştırıldı. Yalnızca zeka değil karakter özellikleri üzerinde de kan gruplarından etkileri incelendiğinde çocukların küçük yaşlardan itibaren davranışsal özelliklerinin kan grupları tarafından belirlendiği açıklandı.

1930 YILINDA KEŞFEDİLDİ

Ketsueki- Gata teorisi olarak 1930'lu yıllarda oldukça popüler bir hale gelen bu yöntem ilerleyen süreçte bilim insanları tarafından dışlanarak gerçek dışı kabul edildi. Kan gruplarının kişilikleri yansıtan olumlu ve olumsuz özellikleri olduğu gözler önüne serilirken konuyla ilgili dikkat çeken bir makale yayınlandı.

kan-gruplari-1.jpg

Japon profesör Tokeji Furukawa, kan gruplarının karakter özellikleri üzerindeki çarpıcı etkilerini gözlerine serdi. Yaptığı araştırmada kişilikleri inceleyen Yunan filozof Hipokrat’tan yola çıkan ünlü bilim insanı vücuttaki safra, kan ve balgam gibi sıvılar üzerinde incelemeleri genişleterek kan gruplarının kişilik özellikleri üzerindeki etkilerini araştırdı.

KAN GRUPLARININ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

A KAN GRUBU

A kan grubuna sahip insanlar yaratıcı ve yüzdeki ve işbirliği yapma konusunda olumlu özellikler göstermektedir. Bunun yanı sıra olumsuz özellikleri arasında inatçılık ve gerginlik yer alırken A tipi bireylerin Japonya'da diğer kan gruplarına sahip insanlardan daha yaygın bir şekilde yer aldığı görülmektedir.

kan-grubu.jpg

B KAN GRUBU

B kan grubuna sahip kişilerin güçlü, tutkulu, empatik ve kararlı olduğu görülmektedir. Bunun yanı sıra bencillik ve düzensiz davranışları olumsuz özellikleri arasında yer alırken a kan grubuna sahip kişilerle çalıştığı da görülmektedir.

AB KAN GRUBU

Abi kan grubuna sahip kişiler iddia edilen güçlü yönleri arasında akılcılık ve uyum sağlama yeteneklerini kişilik özellikleri arasında barındırıyor. Bu kişilerin zayıf yönlerine baktığımızda kararsızlık, eleştirellik ve unutkanlık gibi özellikler yer almaktadır. A ve B tipi bireylerin sahip olduğu özellikleri içinde Barındırır. Japonya'da AB kan grubuna sahip kişiler çok fazlasıyla takdir edilir.

kan-grubu-bulma.jpg

0 KAN GRUBU

0 kan grubuna sahip kişilerin kararlılık, dayanıklılık ve sezgi gibi özellikleri içerisinde barındırdığı görülmektedir. Bunun yanı sıra bencil ve dengesiz olduğu görülmektedir. En sağlıklı kan grubu olarak kabul edilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN